Жилище от 35 кв.м, в което има всичко необходимо

Този апартамент доказва, че малката площ не е присъда  

989

В този малък апартамент в Минск живее млад човек. Той се обръща към дизайнерско студио с молба за проект. Изискванията му са да зонират пространството, да освободят помещението от шкафовете и да има нормално легло.

Апартамент от 3.5 кв. м – възможно ли е?В Манхатън

За да се оборудват няколко функционални зони в едно студио, дизайнерите залагат на зониране с цвят и с помощта на дървена преграда.

Чаровен бял апартамент от 41 квадратаПросторната спалня разполага с частично остъклени двойни врати, които водят до уютен балкон

По една от стените на апартамента е монтиран кухненски комплект с шкаф-колона, където е прибран хладилникът. В центъра има маса за хранене, около която лесно могат да се поберат шестима души и диван. Леглото е отделено от социалната зона с преграда от дървени летви, което се оказва се удобно и уютно решение.

Стените и таванът в апартамента са боядисани със светло сиво. За спалнята изборът пада върху фурнировани дървени плоскости: топлият оттенък на дървото върви добре с богати тюркоазени тонове на една от стените. Подовете в преходните зони и банята са с плочки, а в хола и спалните има паркет.

В банята душът е монтиран на тавана. Под мивката се обособява място за пералня и кош за пране.

Мястото за съхранение е организирано в коридора, като дизайнерите са сложили малък гардероб, отворена закачалка и пейка.

Част от мебелите се изработват индивидуално: височината на стаята е два метра, така че височината на работните плотове в кухнята и банята, както и шкафовете в коридора са проектирани с оглед на това.

Апартамент от 8 кв. метра в ПарижНе, няма грешка в заглавието
Сподели: