Влизаме в имението на Клаудия Шифър

Благородният дом на световния модел

1704

Как живее днес един от най – известните топ модели и звезда от модните подиуми, лъскавите корици на модни списания и е сред най – запомнящите се лица от 90 –те години? Клаудия Шифър е име, което надали има някой, който да не е чувал и лице, което да не разпознава.

В дрешниците на холивудските звездиМарая Кери с най-луксозен дрешник

Пред Architectural Digest красивата манекенка отваря вратите на величествения си дом в стил Тюдор и ни кани на разходка из стаите, които тя и съпругът й Матю Вон обзавеждат.

Всъщност историята на придобиването на къщата е доста любопитна. Шифър и годеникът й по това време – Вон, минават покрай историческата къща и се влюбват в нея от пръв поглед. Те отиват директно при собствениците и питат дали биха били склонни да им я продадат, въпреки, че имотът не е обявен. Няколко месеца по – късно двамата сключват брак там пред 120 гости.

Под наем в къщите на звездитеДомовете на Стивън Спилбърг, Дензъл Уошингтън, Памела Андерсън се дават под наем

Къщата е с 14 спални и се намира върху земя от 530 акра. Сега тя е техният постоянен дом, както и за трите им деца, менажерия от кучета, котки, овце, прасе и костенурка.

Къщата датира от 1574 г. и е построена във формата на Х в чест на крал Хенри VIII. Зад стените на дома се крие много история, което е важно за Клаудия и Матю. Те решават да обзаведат и декорират дома, запазвайки автентичността на детайлите.

Мебелите са комбинация от удобни тапицирани дивани и кресла, антики и семейни наследствени предмети. Впечатления правят и множеството произведения на изкуството. Двойката са страстни колекционери и за тях излагането на картините е от особено значение.

 

Къщата е целенасочено проектиран да бъде подходяща за деца и животни. Голяма част от мебелите са тапицирани в изключително здрави тъкани, а оформлението е така замислено, че да има достатъчно място и за игри, и за почивка.

Реално къщата е огромна и често тук идват десетки приятели на семейството, които буквално могат да се разхождат из имението и да избират измежду множество забавления.

Но нека да видим този изключителен имот:

Снимки: Architectural Digest

В трапезариите на звездитеКъде хапват Брук Шийлдс, Валентино, Стинг и Уил Смит
Сподели: