Кухненските аксесоари на бъдещето

Нямаме търпение да започнем да готвим с тях  

929

Технологиите непрекъснато напредват и кухнята е най-вероятно най-доброто място, където можете да усетите това във вашия дом. Новите аксесоари ни удивляват с нови възможности и неподозирани функции и ни  изглеждат като от бъдещето.

Няколко страхотни кухненски джаджиВинаги сте искали такива!

Все пак някои от тях са напълно достъпни и сега и са част от всяка модерна кухня. 

Bluetooth високоговорител и стойка за кухня.

14 джаджи за забавно готвенеГотвенето никога не е било толкова весело

Тази проста притурка ви позволява да гледате видеоклипове за готвене, да слушате музика и да търсите нови рецепти, докато готвите или забавлявате гостите си.

 Таблет Qooq.

Забравете за книгите за готвене. Те са стари и скоро ще бъдат заменени с електронни формати, точно както всички други печатни книги. Точно такъв е и този таблет, който идва с над 3000 рецепти и 250 видеоклипа.

Умен плот.

Идеален за младите хора, които са свикнали с технологиите във всички области и на всяко място, където прекарват времето си. Освен, че има нов и футуристичен дизайн, този плот ви позволява да търсите рецепти и да ги визуализирате, докато готвите.

Мобилната кухня.

Случвало ли ви се е вашият лаптоп да се нагрее толкова много, че да можете да сготвите омлет върху него. Е, сега можете по-добре да си представите как би било така, благодарение на тази малка мобилна кухня. С дизайн, подобен на този на лаптоп, технологиите издигат готвенето на съвсем различно ниво.

Фурна с отдалечен контрол.

Вече няма да е необходимо да сте у дома, ако искате да намалите, пуснете или спрете фурната. Благодарение на възможността за отдалечен контрол ще вършите всичко това от разстояние.

Мобилни индукционни котлони.

Сгъвай котлоните и тръгвай навън. Не, това не е шега, а реалност. Вече има котлони, които може да махнете и да носите навън, за да сготвите например. И освен това нямате нужда от захранващи кабели, защото има вградено зарядно.

Глобален готвач 

Холограми съществуват, но те все още изглеждат като продукт на бъдещето. Но точно това е функцията, която ползва Global Chef. Благодарение на лазерна холограма може да готвите с приятели или със световни звезди и готвачи. Разбира се има съвети, рецепти, видео и изобщо каквото си помислите. Но защо ли са ви, щом си имате един Джейми Оливър до вас, например….

Мини кухня

Тъй като един от най-големите проблеми в кухнята е свързан с липсата на пространство, вече има прекрасна модулна концепция, която е много компактна. Уредът разполага със сменяеми модули за печене, грил и индукционно готвене. И се побира на всеки плот.

Бъдещата мини кухня.

Днес в кухнята е необходима само маса. Как ли? Ако е Future Cook - зона и индукционна плоча за готвене с интегриран кухненски процесор и зона за миене. Това е един интелигентен плот, който комбинира най-важните функции по лесен и елегантен дизайн.

Тостер за стената.

Тостерът е създаден така, че да бъде прост и практичен от самото си начало, така че сега не може да се промени много, за да се оптимизира. Можете обаче да го направите по-тънък и по-елегантен, така че да заема по-малко място. Или да се монтира на стената.

Умен хладилник.

Чудили ли сте се някога какво можете да промените в хладилник, за да го направите още по-функционален и лесен за използване? Е, може би този дизайн ще ви даде някои идеи. Този хладилник използва технологията за радиочестотна идентификация и събира информация за качеството, количеството и срока на годност на храната, която съхранявате. Той показва съдържанието на сензорен екран и това ви позволява да видите какво има вътре, без да се налага да отваряте вратата. 

Оригинални кухненски джаджи, които са и много полезни (част 1)Ето как в кухнята може да бъде по - весело и цветно
Сподели: