В дома на Мария Шарапова всеки детайл е от значение

Вижте изключителния дом на спортистката  

4007

За един спортист е важна не само добрата подготовка, здравата работа и спечелването на поредния медал, но и начинът (и мястото), където почива. А когато говорим за спортист от световна величина, създаването на място за пълноценен релакс и дом, в който да избяга от светската суета и суматоха е от първостепенно значение.

Рики Мартин отвори вратите на забележителния си домАртистът избира живота в Бевърли Хилс  

Изглежда тенисистката Мария Шарапова прекрасно знае това, поради което успява да създаде изключителен дом, в който влага своето сърце и душа. Още от самото начало на дизайна, конструкцията и декорацията на нейния очарователен дом в Лос Анджелис, тя следва неизменно своя стил и характер - на уверен спортист, естет и бизнесмен. И тези нейно качества са отразени във всеки сантиметър от имота.

Hoermann.bg | Врати за дома и индустрията

Звездните домове на Синди Крофорд и Джордж Клуни Те ги построиха един до друг

Пред Architectural Digest Мария разказва, че е била обсебена от процеса на създаване на този дом. „Щом скоча от самолета след някой турнир, отивам направо в офиса на архитекта или към производителя на кухнята. Това беше моят проект и нямах намерение да делегирам нито една част от нея на някой”, разказва родената в Русия звезда.

Шарапова участва във всеки един аспект на създаванети  на тази къща, до най-малката подробност и материали. Според дизайнера тя е била толкова вглъбена в проекта, че влиянието й се усеща във всеки детайл.

 

Триетажната къща е разположена на наклонен терен с панорамен изглед към океана. В далечината се вижда остров Каталина - ослепителна гледка, която се разгръща от слънчевата спалня и банята на Шарапова.

В дизайна спортистката залага на много светлина, бетон, отворени планове и мебели от най – висок клас. Тя е вдъхновена от японската архитектура и минималистичната естетика.

Тук не се усеща липса на топлина, душа и наслада. Архитектурните детайли са изчислени до сантиметър, а изключителния избор на мебели и цветови схеми прави дома съвършен.

Ето още от това изключително място.

Вижте имението, в което живеят Джей Зи и Бионсе Семейството живее под наем в Малибу срещу 400 000 долара на месец  
Сподели: