Светъл апартамент от 46 м² под наем в Москва

Ярък интериор на апартамент под наем  

4711

Малък апартамент под наем. Звучи скучно и безлично, нали? Но не и ако собствениците са предприемчиви и не осъзнават, че за да си успешен, трябва да си различен. Ето защо е те решават да се обърнат към интериорен дизайнер, който им предлага напълно нова концепция за жилище под наем. Резултатът - пъстър интериор, така че апартаментът да се откроява сред десетки други възможности за жилище.

Разпределението включва общо пространство с кухня, хол и трапезария, отделна спалня, антре и комбинирана баня. Дизайнерът разделя зоните на кухнята и хола с помощта на цвят. Сините гардероби се сливат със стените и отразяват сянката на дивана и столовете, създавайки хоризонтална линия, която свързва интериора в едно цяло.

Трапезарията е подчертана от стелажен блок. Подредените на рафтовете книги, декоративни предмети и саксии със зелени растения добавят домашна атмосфера към интериора. Друг отличителен детайл е картината, която украсява стената срещу дивана.

Спалнята е проектирана в пастелни нюанси на зелено, бежово и розово. Централното място в стаята заема леглото, а мека табла с вълнообразен модел се простира по почти цялата стена, привличайки цялото внимание към себе си. Вградените гардероби са боядисани в цвета на стените, за да не претрупват и без това малко пространство.

 

 

Антрето и банята са в единна оранжева и синя цветова схема. За да спести място в банята, екипът използва и вградени гардероби. 

Сподели: