Шик апартамент, където игривите щрихи се срещат с изискан стил

Тук ще видите умела игра на синьо и розово

214

Когато говорим за дом на здрава и стабилна двойка, си представяме неутрални цветове, строги мебели и дори малко стерилност. Но не и в този парижки апартамент, където властват синьо и розово, умело вплетени в закачлива игра.

Искате да живеете в Париж? Това жилище е идеално за вас!Апартаментът е само от 16 кв. м

Собственичката включва в интериора леко причудливи елементи като висулка Vertigo, която напомня на голяма шапка и сякаш ни пренася в сюжет от Алиса в страната на чудесата.

“Най-хубавото от всичко е, когато нашите гости кажат, че къщата ни се усещат като дом - тогава знам, че съм създала място, което те кара да се отпуснеш и да му се наслаждаваш“, казва собственичката Маргрет.

Апартамент от 8 кв. метра в ПарижНе, няма грешка в заглавието

Ако ви допада стила й, ето няколко идеи, които може да следвате.

Изберете стая, която обичате и експериментирайте в нея. Редовно изпробвайте нови цветове и ефекти на боята и пренареждайте мебелите толкова често, колкото искате. Използвайте любимите си комбинации навсякъде в дома си.

Помислете за текстура, цветова палитра или предмет от вашето минало, който ви кара да се чувствате добре и го поставете някъде специално, за да ви напомня за щастливи времена.

Сложете свежи цветя и зеленина във всички стаи на вашия дом.  Играйте с височини и форми, това ще добави цвят и текстура към интериора.

Вижте още от този красив апартамент.


Скандинавско жилище от 50 кв. мТози скандинавски едностаен апартамент се намира в центъра на Гьотеборг в Швеция
Сподели: