Разкошна къща, мечта за всеки

Пример за идеално планиран 320 м² дом  

758

Да имаш собствен бизнес не е лесно. Особено, ако денят ти е зает и единственото нещо, което искаш е да се прибереш в дом, в който да забравиш за работата и тревогите. Точно това е задачата, което стои пред руския архитект Никита Морозов, на когото е възложено да проектира дом, който да съчетава лукс, уют и комфорт в едно. 

Майкъл Блумбърг купи имение в Лондон за 26 млн. долараЖилището е на брега на река Темза, а до него се стига по частен път.  

Всекидневната се оказа малка, затова към нея е прикрепена отворена веранда, която се превърна в просторна и светла трапезария. В кухнята се появи удобен остров с кът за закуска. В хола има камина, която се е превърнала в центъра на композицията на меката зона.

Семейство Бекъм продаде луксозното си имение в МадридСемейство Бекъм разполага с имоти в Калифорния, Франция и Дубай.

На втория етаж има голяма спалня с дрешник, две детски стаи със собствени бани и отделна стая за игри. Третият е отреден за спалните за гости и бавачката. На приземния етаж има и стая за гости. „Всичко е обмислено и създадено за удобство на всички членове на семейството“, коментира Морозов.

 

Шкафовете са изработени по поръчка, а за обзавеждането архитектът залага на висок клас компании от Италия, Испания и други страни.

Интериорът е проектиран в спокойни светли цветове и декориран в неокласически стил. „Не е тайна, че цветовете, техните комбинации и контрасти влияят на настроението и състоянието на човек. И съответно те са подбрани въз основа на неговата личност - обяснява Морозов. За клиента това се оказва идеалното тихо убежище, уютно място за забавление, почивка и събирания с приятели.

Майк Тайсън си купи имение за 2.5 млн. долараТо е само на метри от старата му къща, която продава за 1.5 млн. долара
Сподели: