Подочистачката, която чисти сама

Braava jet вече и на българския пазар  

1003

Представете си следната ситуация. Прибирате се уморени от работа и бързате да приготвите вечерята. Междувременно ви чакат и куп други задължения, между които да помогнете на детето за домашните, да оправите прането, да почистите следите по пода от кални обувки или още, и още….Е, поне за последното от тези неща вече може да забравите.

Благодарение на иновационният домашен робот – подочистачка Braava Jet търкането на пода може да остане в миналото. Уредът е идеалният помощник при почистването на кухни и мокри помещения до 25 кв.м. Роботът е компактен, разполага с вибрираща почистваща глава, прецизна система за разпръскване на течности и нов тип почистващи подложки, за да се справя дори със засъхнали петна на трудно достъпни места – под кухненски шкафове и около тоалетни.

Braava jet разполага със специално разработени почистващи подложки - за основно измиване, почистване с влажна кърпа или сухо събиране на прах и малки частици. Подложките за мокро и влажно почистване са напоени с почистващ препарат, който при контакт с вода, се активира и оставя свеж аромат. Освен това роботът е много лесен за употреба и изключително тих. Той автоматично разпознава зададения почистващ режим, въз основа на избранaта подложка.

След приключване на почистващия цикъл не е необходимо ползваната подложка да бъде докосвана. При поставяне на робота над кошчето за боклук и натискане на копчето за освобождаване, подложката е вече изхвърлена. 

Braava jet разполага с режим Виртуална стена, който ограничава действията й само в зоната, зададена от потребителя.

Braava jet е оборудвана с литиево-йонна батерия, зарядно устройство и по две подложки за всеки почистващ режим. Кърпи за многократна употреба могат да бъдат закупени допълнително.

Braava jet, както и прилежащи консумативи, могат да се закупят в България през месец октомври 2016 г. от www.irobot.bg или от търговската партньорска мрежа.

Сподели: