Новият дом на Ева Лонгория е синоним на стил

От винарната до градината  

2279

Ева Лонгория, известна с участието си в сериала "Отчаяни съпруги" наскоро е сдоби със съвременно имение в Бевърли Хилс, което купи със съпруга си Хосе Бастън на цена от 18 милиона долара.

Домът с площ от 1 000 квадратни метра и разполага с 8 спални и 11 бани, с тенис корт, басейн, големи прозорци - от пода до тавана и невероятна изба за вино.

ikea.bg

Независимо от това, звездата на шоуто е задния двор, който през нощта се превръща в открито пространство за почивка и забавление, благодарение на модерното осветление и иновативната камина на открито.

 

Разположен в един от най-търсените квартали на Лос Анджелис, Бевърли Крест, този прекрасен дом ще задоволи и най-претенциозния вкус.

Официалната дневна определя тона на къщата - монохромна цветна палитра с неутрални тонове и смели декори.

Офисът е окъпан в естествена светлина благодарение на големите прозорци от пода до тавана, с изглед към градината. Модерна мебел е в контраст с останалата част от къщата, която споделя класически интериор.

Неофициалната фамилна стая се отличава с висок таван с гредоред и води към външния кът за сядане и плувния басейн.

Ева Лонгория е известна с любовта си към виното, така че не е изненадващо да видите изключителна стая, посветена на напитката. Вероятно най-добрата стая в къщата, винарската изба разполага със зала за дегустации и шкаф за вино от пода до таван.

Естествено, къщата е оборудвана с две кухни – шеф кухня и такава за персонала и подготвителна зона.

Кухнята на готвача разполага с бар за закуска, дизайнерски столове, дървени подове и шкафове.

Основната спалня е оборудвана с всичко, което може да си помислите - бар, баня с камина и зашеметяваща гардеробна. Широките прозорци откриват гледка към Бевърли Хилс.

 

Гардеробът е с достатъчно пространство и много функционално осветление.

 

Просторната самостоятелна баня е оборудвана със самостоятелна вана, стъклена душ кабина и голяма тоалетка.

Активен живот: Тенис кортът, подобно на останалата част от къщата, е дизайнерски изпипан и поддържан.

 

Външният кът за сядане впечатлява с кухненски бокс, плувен басейн и изглед към Бевърли Хилс - но магията е пълна когато залязва слънцето.

Сподели: