Нов висок клас мебели стъпи на българския пазар

Нов висок клас мебели стъпи на българския пазар

Немският бранд за висококачествени дизайнерски мебели GARANT HOME DESIGN стъпи на българския пазар и отвори свой шоурум в мебелния магазин на Еником М в кв. „Дружба“ в София. Марката е насочена към хората с усет към детайла, които могат да почерпят вдъхновение от софистицирания и изчистен стил, в чиято основа са залегнали дизайнерски идеи, които са вечни.

GARANT Group е немски бранд за висок клас дизайнерски мебели, обединяващ над 700 водещи международни компании в сферата на обзавеждането. Той предлага цялостно обзавеждане за дневна, спалня, трапезария и кухня, което може да бъде проектирано по размери на клиента.

Вече познатата на българския пазар и обичана марка KARE официално откри своя трети шоурум в София. Тя представя ексцентрични идеи за обзавеждане, пълни с въображение и вдъхновение, прекрачващи всички съществуващи ограничения. Големият интерес към несравнимото и неизчерпаемо разнообразие от мебели, осветление и аксесоари е предпоставка за разрастващите се позиции на бранда и в България.

Портфолиото на KARE включва очарователни открития от непопулярни занаятчийски работилници, леко щури, но уникални мебели, създаващи „уау“ ефект, както и изящна изработка на мебели от масивна дървесина. KARE Design е чиста наслада от живота, креативна индивидуалност и отказ от стандартното обзавеждане и стереотип.

С новите попълнения магазина на Еником М добавя нови 2100 кв.м. търговска площ, посветени на немския дизайн, а двата нови шоурума се превръщат в своеобразен „хотспот“ за почитателите на нестандартния интериорен дизайн, търсещи разнообразие от стилове.

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...