Домът на Селена Гомез в Калифорния е стил и класа

Луксозно излъчване от всяко кътче

1631

Селена Гомес наскоро обяви дома си в Лос Анджелис за продажба, което ни дава възможността да погледнем зад вратите му. И макар да е само с четири спални, площ, което е доста скромна за звездно имение, не може да отречем стила и класата, които струят от него.

Както всяка звезда, Селена се нуждае от неприкосновеност на личния живот. Това обяснява и буйната растителност, която виждаме пред къщата.

Зад зелената бариера паветата видят към градина с лавандула и виждаме кремаво-зелената фасада на дома.

Къщата е с площ 300 кв.м и разполага с отворен план оформление. От входната врата се влиза директно във всекидневна, обзаведена с луксозни мебели от кадифе и златни акценти. Бледосивите стени продължават в съседната стая. Големите прозорци и врати осветяват къщата и подчертават зелената мраморна облицовка на каменните плочи в хола.

Кухнята на Селена е в италиански стил, с медни съдове, които висят над централния остров. Уредите са модерни, а пространството е организирано функционално.

В непосредствена близост до кухнята има още един кът за сядане с телевизор, който кара гостите да се чувстват комфортно, докато домакинът приготвя храната. Трапезарията се отличава с тухлен под, а дървената маса може да настани до осем гости. Изборът на светло дърво и несъответстващи столове създават непринудена обстановка.

В другата част на жилището виждаме зелен диван, разположен пред втората камина в дома. Декорът на тази стая е малко по-скъп от останалите, но благородните тонове и пластове килими кореспондират със стила на певицата.

Основната спалня, една от четирите спални на дома, е също толкова луксозна, колкото и останалата част от дома. Кремавите и пастелни нюанси създават успокояващо усещане, а от прозореца се открива красива гледка към задния двор.

Към спалнята има и баня с двойни мивки, вграден душ и вградена вана.

И тъй като говорим за дома на звезда, няма как да пренебрегнем басейна в задния двор, разположен сред идеално поддържаната градина.

Малко по – встрани е къщата за гости, която се отличава със светли цветове и стилен декор.

За още идеи - следвайте ни в Instagram

 

Сподели: