Нежен пастелен апартамент

120 кв. м разкош  

4118

Как ли би изглеждал апартамент, с акцент в мрамор, наподобяващ крила на пеперуда? Ако сте любопитни да видите, нека разгледаме жилището на възрастна семейна двойка. Те искат да създадат модерен, уютен интериор с необичайни сценарии за осветление. Точната отправна точка за дизайнерската концепция е порцеланов камък Mirage в ярко сини и златни цветове, която клиентите искат да използват в проекта. Тя заема  централно място на стената до масата за хранене, където се събира цялото семейство.

 

Правилното зониране на помещенията е един от основните фактори за удобството на обитаване. В този случай решението за планиране се основава на разделянето на дневната и нощната зони.

Кухнята-трапезарията е комбинирана с хола и се намира близо до входа. Спалнята се състои от две стаи: основна стая с баня и спалня за гости. До антрето има баня за гости с душ, малка пералня и килер-килер.

 

 

 „При декорирането на интериора на спалнята е използвана необичайна комбинация от няколко стенни лампи. Подреждането на шахматната дъска създава интересна игра на светлина и сянка на фона на релефни стенни панели в шоколадов цвят. А вградените лампи в коридора сякаш прорязват стените и тавана, отразявайки се в огледалната плъзгаща се врата.

 

 

Сподели: