Светъл апартамент от 62 кв. м

Тук е много просторно и удобно 

9505

За едно жилище 62 кв.м може да са и много, и малко. Ако имате голямо семейство, най-вероятно ще ви е тясно, но ако живеете сами или сте само двама, е идеалният вариант – кокетно, малко и семпло.

Апартамент от 13 кв. м. Защо не!Дизайнерът му живее в него вече 7-ма година

Точно като този светъл и уютен двустаен апартамент в скандинавски стил, който е дом на млада блогърка. Тя го обзавежда с много стил и класа, влага личен почерк във всеки детайл.

Модерно жилище от 44 кв. м Перфектното жилище

Поради отворения план на кухнята и хола, в пространството има много въздух и светлина. Сивите и матови тонове на стени и текстил са хармонично съчетани с топлия цвят на дървото. Месингови детайли, мраморни и кадифени текстури придават изтънченост и блясък на дискретния скандинавски интериор.

 

Спалнята е украсена с пищен полилей от хартия. Таблата в стил арт деко е покрита с кадифена тъкан с деликатни златни шевове. Белите рафтове за стена, подредени един върху друг позволяват да се подредите цялата необходима козметика и парфюм около тоалетката, без да се претрупва.

Комбинираната баня е направена в контрастиращи бели и черни цветове. Поради факта, че вратите на душа са прозрачни, той изобщо не „изяжда“ пространството.

 

Може би най-важното предимство на апартамента е просторният му балкон -  на пода има пухкав килим, масичките са облицовани с цветя в саксии, парапетът е украсен с гирлянд, а плетените мебели с мека седалка са покрити с топло плетено одеяло.

 

 

Жилищна сграда сред градини и дърветаКомплекс в Торино, Италия, създава усещане за къща на дърво
Сподели: