Московски апартамент 42 m² в неутрални цветове

Той е стилен и много уютен 

5625

Да бъдеш в синхрон с желанията на клиента е необходим елемент от всеки успешен дизайнерски проект. Доказателство за това е апартамент от 42 кв.м, собственост на млада двойка, която се доверява на месна дизайнерка, за да промени дома им.

Апартамент от 13 кв. м. Защо не!Дизайнерът му живее в него вече 7-ма година

Те обичат дейностите на открито и събиранията с приятели, а основното им желание е да внесат духа на 50-те - 60-те години в интериора, без да променят цялостната декорация на апартамента.

Перфектно обзаведен апартаментУникален малък апартамент

От ергономична гледна точка основната задача е да се оборудва компетентно всяка жилищна площ в малко пространство. В едната стая спалнята се комбинира с гримьорна, а втората стая е разделена на хол и кухня с помощта на бар плот. Така се създават удобни места за почивка, готвене и работа.

С малко пространство в апартамента е много важно интериорните елементи да решават няколко функционални задачи.  Например, диванът в хола може лесно да бъде разпънат, осигурявайки място за спане в дните, когато приятели решат да останат да нощуват. Минимализмът в декора избягва „визуален шум“ и поддържа изчистен вид.

Определени акценти помагат да се покаже характерът на интериора и да се изрази индивидуалността на собствениците. Любовта на клиентите към дизайна от средата на века се показва чрез такива мебели като миниатюрна удължена стойка за телевизор и черни столове, например. 

Алтернатива на едностаен апартаментНарича се Shelter Bygg
Сподели: