MONOLITH - нови измерения в охлаждането и замразяването

Уредите се превръщат във фокусна точка

7756

Не случайно LIEBHERR е водеща компания в индустрията, в световен мащаб. Доказателство за лидерските позиции са хладилниците и фризерите MONOLITH, които със своя неповторим дизайн, висококачествени материали и иновативни технологии осигуряват несравнима надеждност на продуктите.

ПРОСТРАНСТВО ЗА ИСТИНСКИ ЛУКС

MONOLITH е поразителен и по отношение на дизайна. Висококачествени материали, като врати и задни стени от неръждаема стомана и специфични за кухнята панели за врати, правят MONOLITH фокусната точка на Вашата кухня. 

Тъй като LIEBHERR MONOLITH е модулен хладилник, взискателните собственици на жилища могат да съчетаят своите фризери, хладилници и охладители за вино, за да създадат комбинация, съобразена с интериора в кухнята.

 

ПРОЕКТИРАН С МИСЪЛ ЗА ВАС

Ергономичните метални дръжки и вградената амортисьорна система означава, че вратите са наистина лесни за отваряне и затваряне. Стъклените рафтове ви позволяват да подредите храната си по удобен за Вас начин, а опциите за съхранение във вратата означават, че вътрешното пространство може да бъде организирано изцяло по Ваш вкус. Тук има място за всичко, независимо дали са малки бутилки дресинг за салата или огромни съдове с храна. 

Гаранция, че вътрешният климат е правилен, е филтрирането на постъпващия въздух, като по този начин се елиминират лошите миризми и така хладилникът Ви се чувства напълно свеж отвътре.

Вратата на фризерното отделение също е снабдена с индивидуално регулируеми рафтове. Уникалният дизайн позволява на студения въздух да се движи по-свободно, като поддържа температурата постоянна и позволява храната Ви да се съхранява в перфектно състояние. С иновативната технология NoFrost размразяването вече е в миналото.

MONOLITH е кулминацията на 65-годишните иновации и опит на Liebherr в охлаждането.

Проектирани с мисъл за вас MONOLITH издига съхранението на храните на ново ниво. С превъзходна енергийна ефективност и напредък вграден функционално в технологиите BioFresh-Plus, PowerCooling и SmartDeviceBox, MONOLITH е смесица от технически гений и практична изобретателност. 

Изключителния сензорен дисплей InfinitySwipe, приложението за смартфон, безшумната работа и безкрайните възможности за избор на цвят и конфигурация на модулите, които да съответстват на Вашия интериор – всичко това прави MONOLITH не просто най-модерен. Той е новата дефиниция за super cool.

 

От всички стаи във Вашия дом няма по-добра мярка за стил и добър вкус от Вашата кухня. Кухнята е в центъра на Вашия дом, където семейството и приятелите се събират, споделят истории и се наслаждават на живота.

Със своите впечатляващи размери, изчистени линии, иновативни интериорни характеристики и безшумна работа, MONOLITH е създаден, за да вдъхне страхопочитание и да се интегрира безпроблемно в стила на Вашата кухня - днес, утре и за години напред.

Повече информация за моделите на MONOLITH, както и за други висококачествени електроуреди за дома можете да намерите във фирмените магазини на Вето - уреди за вграждане, във Варна и София.

Можете да разчитате на професионалните съвети от нашите служители, които са на Ваше разположение и ще отговорят на всеки въпрос, свързан с функционалността на уредите. Консултации могат да се проведат както в търговските обекти на Вето, така и чрез удобната услуга видео-съвети в реално време. 

Сподели: