Модерен апартамент 75 м² за младо момиче

Модерен апартамент 75 м² за младо момиче

Да създадеш модерно жилище в стил от средата на века не е трудна задача, но не всеки може да я реализира. Основната идея на този проект е да се създаде комфортно пространство за почивка с ярки акценти

Като цветове дизайнерът залага на монохромни нюанси с богати цветови акценти от естествени нюанси. Собственичката е млада студентка, която иска да живее в спокойна, комфортна среда, която предизвиква положителни емоции и дава възможност да се изрази чрез декоративни елементи.

В процеса на ремонт тя иска да постави някъде неонов надпис, който създава положителни вибрации. Това е първият ярък акцент в интериора, който разказа цяла история за нея, нейния нрав и смели решения.

За да направи апартамента визуално по-голям и да избегне пресичането на проходната зона с личното пространство, е необходимо преустройство. С опитната ръка на дизайнера апартаментът вече разполага с две съблекални, кабинет, перално помещение и две душ кабини, както и отворена кухня-дневна с голяма маса за хранене.

 

Младостта, енергията изисква себеизразяване, както и способността за бърза промяна на експозицията. В спалнята има лампа-послание, състояща се от взаимозаменяеми букви. До прозореца е проектирана маса, има много чекмеджета за съхранение и огледало за грим с осветление.

 

Банята е графична и интересна: белият мраморен порцеланов камък се отличава с черни кранове, а картината „Момиче“ на Инга Павлова добавя яркост. Много място за съхранение позволява да съхранявате всичко - от различни продукти за грижа за кожата до любимите ви ароматизирани свещи.

 

 

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...