Домът на Джон Бон Джоуви е величествен

Имение, от което няма да искате да излезете

1389

Наскоро на пазара на имоти се появи впечатляващ имот от 15 акра, разположен в Мидълтаун, Ню Джърси. Жилището напомня френски замък (подходящо наречено High Point Estate), и е проектирано от архитект Робърт Ам Стърн, като строителството му приключва през 1999 г.

Джони Деп си купи гръцки островЦената е 4.2 милиона евро

Имението е с площ 1600 квадратни метра и се отличава с френски балкони и богато украсени ковани орнаменти. Дори покривът е забележителен, направен от шисти, с високи комини и медни улуци.

Всъщност се оказва, че този имот приндалежи не на кой да е, а на един от най - известните рок изпълнители - Джон Бон Джоуви. Нека да направим една обиколка в този забележителен дом. 

Съпругата на Стив Джобс си купи къща за 44 млн. долара в МалибуКъщата ще има 12 спални и 12 бани, когато бъде завършена

На входа има двуетажно фоайе с варовикови настилки, архитектурни детайли и обичайните полукръгли стълби с парапети от ковано желязо.

Всекидневната е с дължина 15 метра и разполага с огромна мраморна камина, тавани с греди и множество стенописи, стъкло, ръчно изработени гипсови покрития и орнаменти.

Шестте спални са разположени на втория етаж, който е разделен на две крила: едно основно крило с четири спални със самостоятелен санитарен възел и отделно крило за гости или служители с две спални, баня с вана и кухня.

Другите луксозни удобства включват асансьор, най-съвременен медия център, отопляем открит басейн с две вани от кедрово дърво и док с асансьор.

Сред екстрите са още кухня с професионално оборудване, бар стая, стаят с билярдна маса, складови помещение. Към имението има и конюшни.

Вижте дома на Криси Тейгън и Джон ЛеджъндМоделът и певецът замениха дома си в Ню Йорк с голяма резиденция в Лос Анжелис след раждането на дъщеря им Луна
Сподели: