Как един малък апартамент се трансформира без реконструкция

Изключителен стил в бледо розово и сиво 

16080

Може ли малък двустаен апартамент да се превърне в удобно помещение с просторна кухня и вградено пространство за съхранение? Няма нищо невъзможно!

Алтернатива на едностаен апартаментНарича се Shelter Bygg

Млада двойка иска да превърне новия си апартамент в комфортно помещение без преустройство. Преди да закупят жилището съпрузите са почивали на о-в Бали и мечтаят да вмъкнат от любимите си местни мотиви в новия интериор. Това включва легло с балдахин, интересна мозайката в банята и ярките акценти в кухнята.

Hoermann.bg | Врати за дома и индустрията

По време на ремонта се оказва, че семейството им ще се увеличи с още един член, така едната малка стая, вместо в хол се превръща в детска със система за съхранение.

Този апартамент е само 22 квадратаТака живеят в Швеция

Избраните мебели са практични, а особен акцент са тапетите в кухнята – направени по поръчка.

Целият апартамент е обединен от подовете и цвета на мебелите. Повечето са направени по поръчка, за да се запази именно тази линия на единство, която собствениците искат да се следва в целия апартамент.

В спалнята леглото е с мека розова тапицерия, която внася комфорт и усещане за нежност и лекота.

Вместо картина те избират да сложат малко огледало с рамка, чийто цвят кореспондира с този на текстила.

Детската стая е изключително комфортна, с удобен диван и игра на текстури.

Банята е малка, но компактна и изключително добре организирана. Това реално е единственото помещение, в което присъства по – тъмен цвят.

Идеи за обзавеждане на малкото жилищеОбзавеждането на малкия апартамент така, че да бъде комфортен, красив и удобен е малко трудно, предвид ограниченото пространство, с което разполагате. Дизайнерите обаче винаги имат решения и ни пре...
Сподели: