Апартамент без стени? Възможно е

Живот в една стая, в която има всичко

369

Какво ще кажете да живеете в жилище, в което няма стени? Звучи странно, но не и докато не го видите. Една млада двойка – Натали и Истън решават да превърнат своя първи дом – малко таванско помещение в Сиатъл, в дом с характер и собствено излъчване.

Малко жилище от 29 кв. мВ него има малка кухня, бюро, всекидневна част и легло на втори етаж.

Съпругата има вроден талант към  дизайна и иска да създаде нещо по – различно и интересно. Апартамент, в който няма стени. Реално така, влизайки с жилището се озовавате в една голяма стая. Ефектът е в това, че имате усещане за различни помещения, всяко от които е ясно обособено, но и баланс с цялостния интериор.

Модерно жилище от 44 кв. м Перфектното жилище

Първият проект, който двамата правят е кухнята, защото тя има нужда от цялостен ремонт. Следва обновление на банята, а после и къта за сън. С течение на времето те заменят старите мебели. Голяма част от тях те намират на пазар за вещи втора употреба, други носят от места, на които са пътували, трети са от разпродажби. За някои пък са се вдъхновили от с тила на самата сграда.

Всички рафтове са направени от регенерирана дървесина, столовете за хранене са от „гаражна продажба“ от хотел в Сиатъл.

Двойката определя стила си като уютен и еклектичен. Тъй като жилището е малко, те залагат на мултифункционални и мобилни мебели.

Крайният резултат е уютен и светъл дом, като Натали превръща празното пространство в нещо красиво и привлекателно.

 

Вижте още от този интересен дом.

 

 

Сгъваеми мебели за малки жилищаОптималното използване на пространството се превръща в необходимост, когато става въпрос за малки домове
Сподели: