Идеи за обзавеждане на студио от 30 квадратни метра

С въображение може да обзаведете и най-малкия дом

1189

Ноел и Джени са двама млади собственици на студио от 30 кв.м с обща дневна и спалня. Пространството е толкова малко, че двойката не разполага с достатъчно опции за съхранение и няма трапезария, където да може да вечерят или да посрещнат гости.

Те се обръщат за помощ към интериорния дизайнер Джон Вигелилия, който има за задача да направи един по – хубав, удобен и комфортен дом за младата двойка.

ikea.bg

Първото нещо, което прави е да махне леглото и да замени старите евтини шкафове с нови.

Той също така инсталира рафтове на стената, които могат да бъдат използвани за съхранение и на които да подредят вещите си.

Дизайнерът мести леглото в средата на стената, като разполага телевизорът отсреща.

Вместо да изхвърли старите вещи, той претапицира дивана и декорира с няколко дизайнерски възглавници.

Тъй като двойката трябваше да използва дневната като трапезария, пространството е обзаведено с маса, която се регулира на височина и може да се използва като масичка за кафе или маса за хранене.

Вещите на двойката са прибрани в кутии, а благодарение на откритите рафтове мястото не изглежда претрупано, но събират много вещи.

Въпреки малкото пространство, дизайнерът не се страхува да използва много цветове. Той оставя стените в неутрални тонове, но слага аксесоари, които придават настроение на малкото място.

Сподели: