Ето домът, в който са живяли Брад Пит и Дженифър Анистън

Калифорнийското имение разполага с тенис корт и къща за гости  

2410

Дженифър Анистън и Брад Пит не са заедно от много дълго време, но безспорно остават сред най – емблематичните двойки на Холивуд. Всички знаем за връзките и катаклизмите, които и двамата преживяха в годините сред развода си, но само споменаването на двете имена заедно продължава да буди интерес.

Домът на Дженифър АнистънАктрисата влага цялата си любов и вдъхновение, за да създаде този дом  

Ето защо, когато техният калифорнийски дом излезе на пазара, побързахме да надникнем в него, за да се насладим на изяществото и лукса, в който са живели.

Имението се намира в Бевърли Хилс и скоро може да се радва на нов собственик срещу 49 млн. долара. Тази сума звучи доста стряскащо, но имайте предвид, че е със 7 млн. долара по – малко първоначално исканата цена.

Вижте новия дом на Дженифър Лопес (снимки)Жилището разполага и с 280 кв.м открито пространство и тераси

Къщата е построена през 1934 година и разполага с четири спални. Тя е по дизайн на известния калифорнийски архитект Уолънс Неф.

На площ от три етажа тук има трапезария с място за 20 души, бар стая с оригинална камина, фитнес, басейн, широко външно пространство с камина.

Анистън и Пит купиха имота за 12,5 млн. долара през 2001 г., а след това инвестираха дълго време в реновацията му, добавяйки допълнителна постройка и тенис корт.

Част от ремонта включва подово отопление на мраморните подове на кухнята. Както се вижда от снимките плочките в шахматния модел съвпадат с мраморните плотове и фино се балансират от метро плочките на стените. Нестандартните осветителни тела озаряват  пространството.

Според описанието двойката е сложила дървените подове от 200-годишен френски замък в стаята, която изпълнява роля на бар - салон. Каменни стени добавят винтидж излъчване, а отворените рафтове за съхранение на вино допълват външния вид.

 

Следващият собственик и настоящ продавач купува къщата през 2006 година и прави голяма промяна в главната спалня, обзавеждайки я в стил Арт Деко.

Вижте още от този красив и голям дом.

Рики Мартин отвори вратите на забележителния си домАртистът избира живота в Бевърли Хилс  
Сподели: