Домът на Чарли Шийн е създаден за безкрайни купони

Но е много стилен и елегантен

1029

Когато чуете името на Чарли Шийн, коя е първата асоциация, която изниква в съзнанието ви? Най – вероятно на образа на чичо Чарли от сериала „Двама мъже и половина“. И къщата на брега на океана в Малибу.

Жилището на Катрин Зита – Джоунс е символ на холивудски блясъкАктрисата сподели снимки от апартамента си в социалните медии  

В реалния живот актьорът е същият бохем, обичащ нощния живот, жените и безкрайните купони. А домът му е точно отражение на този стил. Наскоро Чарли Шийн обяви къщата си в Бевърли Хилс за продажба за сумата от 8.5 млн. долара. Въпреки колосалната сума, имотът определено има какво да предложи на бъдещите си обитатели. Особено ако са любители на партитата.

Къщата е в Средиземноморски стил, с площ от близо 850 квадратни метра и разполага с пет спални и седем бани. Намира се в охраняемия комплекс на Мълхоланд Естейтс в Шърман Оукс и е построена през 1992 г.

Вижте дома на Патрик Демпси в МалибуДомът е пълен с множество антики и винтидж предмети, с колоритни картини и удобни зони за почивка

Двуетажната къща Шийн използва като ергенски дом. И както всеки холивудски дом има  басейна и спа център, градина с място за забавления и барбекю, както и 80-инчов телевизор с плосък екран.

Бъдещите собственици ще се радват още на кино - стая с 16 места, професионална кухня, трапезария за 10 души и официална дневна с високи тавани, игрална зала с камина, домашен офис, който може да се превърне в спалня.

Входът е и светло просторно фоайе с вити стълби водят втория етаж.

Тук е основната спалня, която голям дрешник и тайно помещение, което се превръща в мокър бар, фитнес и още три спални.

Благодарение на височината и площта на стаите, те лесно могат да се модифицират в спални, ако къщата бъде купена от голямо семейство.

 

Домът на Дженифър АнистънАктрисата влага цялата си любов и вдъхновение, за да създаде този дом  
Сподели: