Домът на Чарли Шийн е създаден за безкрайни купони

Но е много стилен и елегантен

1061

Когато чуете името на Чарли Шийн, коя е първата асоциация, която изниква в съзнанието ви? Най – вероятно на образа на чичо Чарли от сериала „Двама мъже и половина“. И къщата на брега на океана в Малибу.

Жилището на Катрин Зита – Джоунс е символ на холивудски блясъкАктрисата сподели снимки от апартамента си в социалните медии  

В реалния живот актьорът е същият бохем, обичащ нощния живот, жените и безкрайните купони. А домът му е точно отражение на този стил. Наскоро Чарли Шийн обяви къщата си в Бевърли Хилс за продажба за сумата от 8.5 млн. долара. Въпреки колосалната сума, имотът определено има какво да предложи на бъдещите си обитатели. Особено ако са любители на партитата.

hoval.bg

Къщата е в Средиземноморски стил, с площ от близо 850 квадратни метра и разполага с пет спални и седем бани. Намира се в охраняемия комплекс на Мълхоланд Естейтс в Шърман Оукс и е построена през 1992 г.

Вижте дома на Патрик Демпси в МалибуДомът е пълен с множество антики и винтидж предмети, с колоритни картини и удобни зони за почивка

Двуетажната къща Шийн използва като ергенски дом. И както всеки холивудски дом има  басейна и спа център, градина с място за забавления и барбекю, както и 80-инчов телевизор с плосък екран.

Бъдещите собственици ще се радват още на кино - стая с 16 места, професионална кухня, трапезария за 10 души и официална дневна с високи тавани, игрална зала с камина, домашен офис, който може да се превърне в спалня.

Входът е и светло просторно фоайе с вити стълби водят втория етаж.

Тук е основната спалня, която голям дрешник и тайно помещение, което се превръща в мокър бар, фитнес и още три спални.

Благодарение на височината и площта на стаите, те лесно могат да се модифицират в спални, ако къщата бъде купена от голямо семейство.

 

Домът на Дженифър АнистънАктрисата влага цялата си любов и вдъхновение, за да създаде този дом  
Сподели: