Да защитим дома си с качествена, модерна и сигурна система

Да защитим дома си с качествена, модерна и сигурна система

Изборът на система за сигурност на дома е изключително сериозно и отговорно решение. Благодарение на нея ние осигуряваме спокойствие и защита за семейството, гарантираме опазване на своя дом и гараж. На пазара безспорно има голямо разннобразие от системи, които ни обещават най-доброто. Как обаче да съчетаем сигурност, комфорт и модерен дизайн в едно? Отговор на този въпрос дават експертите на производителят на врати Hörmann, които създадоха радиосистемата BiSecur.

Комфорт

Представете си: малко преди да си легнете не сте сигурни, дали вратата на гаража е затворена и колата, велосипедите и инструментите Ви са на сигурно място. Ако гаражната врата не се вижда от някой от прозорците на дома Ви, в случая помага само това: да излезете навън и да проверите. При вятър и дъжд това е една студена и мокра възможност. С дистанционното управление с радиосистемата BiSecur тези нощни излизания са минало. Дистанционното не само подава сигнал към вратата за отваряне или затваряне, но и в обратна посока задвижването може да подаде сигнал към дистанционното за позицията на вратата. Само с едно натискане на бутон! По цвета на LED-индикацията на ръчния предавател HS 5 BS от спалнята си може да проверите дали Вашата гаражна врата е затворена.  

Сигурност

Радиосистемата BiSecur се грижи за това, никой  да не може да проникне в гаража Ви чрез копиране на радиосигнала. Комуникацията между дистанционното управление и

задвижването на вратата е надлежно кодирана по начин, който се използва при онлайнбанкирането. За да се копира сигнала дори и суперкомпютри би трябвало да смятат в продължение на години. Високият стандарт на сигурност е изпитан и сертифициран от експертите по сигурността от Рурския университет в Бохум.  

Дизайн
Hörmann доставя тази иновативна техника в елегантна опаковка. Със заоблената си форма, която следва извивките на дланта, теглото си и гладката си повърхност дистанционното приляга идеално в ръката. С гланцовата си повърхност с пиано лак и горни и долни крайни части от хромиран метал дистанционните биха могли да минат за модерен шикозен аксесоар. Не е чудно, че предлаганите в черно, бяло и редица други цветове, както и с пет, четири или като мини-версия с два бутона дистанционните на Hörmann са носители на наградата за дизайн reddot design award.   


BiSecur Gateway с приложение за смартфон
С Hörmann BiSecur Gateway можете да управлявате удобно от смартфона или таблета си Вашите задвижвания за гаражни и портални врати, външна врата, както и други електрически устройства с радиоприемници Hörmann, като напр. електрически крушки. Като допълнение приложението Ви показва също позицията на вратата, командвана от Вашето задвижване за гаражни и портални врати, както и дали външната Ви врата е заключена. Можете да се възползвате от този комфорт не само от дома си, но дори и когато сте на път. След регистрирането на Вашия Gateway, както и на Вашия смартфон или таблет в интернет получавате персонален достъп. След това, посредством интернет връзката на Вашия смартфон или таблет, всички функции могат да се изпълняват от приложението BiSecur от всяка точка на света.  При повтарящи се  ситуации като например ежедневното прибиране вкъщи, приложението предлага функция „Сценарий“ – комбиниране на няколко единични функции в общ сценарий. Така ще можете с едно натискане на бутон да отворите или затворите  например Вашата гаражна и портална врата едновременно, да командвате външната си врата заедно с външното осветление или при две гаражни врати със задвижване SupraMatic да настройвате едновременно позицията за проветряване. Сценариите можете да създавате индивидуално за личния си профил в приложението.

 

снимка 1: На сухо и топло: Дали вратата на гаража е затворена може да научите чрез извикване на позицията на вратата. Ако не виждате гаражната врата от прозореца си,  излизането навън при вятър и дъжд  вече не е необходимо.  

 

 

Снимка 2: Ексклузивен дизайн: Новото дистанционно управление със заоблената си форма и гланцова повърхност в пиано лак е носител на наградата за дизайн red dot Design-Award.

 

снимка 3: Приложението на Hörmann позволява контрол и управление на гаражни и портални врати както и врати за къщи от вкъщи или от всяка точка на света.  

 

снимка 4: В Hörmann APP чрез символи е представена позицията на монтираните портали и врати, както и осветлението.  

 

снимка 5: С BiSecur App могат да бъдат управлявани и контролирани задвижвания за портални и гаражни врати на Hörmann, осветлението както и новите врати за къщи от алуминий/стомана ThermoSafe и Thermo-Carbon от всяка една точка на света

 

снимка 6: Цветово многообразие за ключодържател: дизайнерските дистанционни на Hörmann за гаражни и дворни врати са модерни аксесоари и благодарение на радиосистемата BiSecur  се грижат за изключителна сигурност.

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...