Да разгледаме дома на Мег Райън в Ню Йорк

Актрисата създава дом, който е истинско произведение на изкуството  

370

Всички познаваме Мег Райън като страхотна актриса. От "Безсъници в Сиатъл", през "Град на ангели" и "Имаш поща", до "Когато Хари срещна Сали", тя винаги ни е впечатлявала с ролите си. Но извън това поприще Мег има друг изключителен талант – на декоратор и дизайнер. А доказателство за това е деветото поредно жилище, което тя декорира.

Домът на Дженифър АнистънАктрисата влага цялата си любов и вдъхновение, за да създаде този дом  

Пред Architectural Digest Мег споделя, че това е нейното друго лице, това, което й помага да си почине от актьорството. „Когато си актьор, ти живееш друг живот, казваш думи, които не са твои, правиш това, което режисьорът ти каже. Ние съществуваме в свят, който някой друг е създал, някой друг е проектирал, за да създадем реалност, която някой друг иска да види. Но с декорирането аз контролирам - това е шанс за мен да внеса моята визия за света. "

Стилът на Мег е забележителен. Смесица от красота, грация, неподправеност. През изданието тя отвори вратите на дома си в Ню Йорк и показа своя последен шедьовър – апартамента й в Сохо.

Вижте новия дом на Дженифър Лопес (снимки)Жилището разполага и с 280 кв.м открито пространство и тераси

Елате на обиколка заедно, за да го разгледаме:

Главната баня.

Кухнята

Меган обича изкуството и това лични по картините, с които тя е декорирала дома си

Когато избира текстила за мебелите, Меган залага само на най – доброто

Всеки един елемент, всяка една висулка е внимателно подбрана лично от актрисата.

Меган влиза за пръв път в апартамента по време на едно парти и буквално остава поразена. След 15 години, търсейки жилище, тя отново попада тук. И знае, че няма случайно съвпадение….

 

Вижте дома на Патрик Демпси в МалибуДомът е пълен с множество антики и винтидж предмети, с колоритни картини и удобни зони за почивка
Сподели: