Малък апартамент в небесни цветове

29 квадратни метра щастие  

383

Малките апартаменти са едни най-трудните за обзавеждане, но за дизайнерите са най-интересните. В малки помещения - от 25 до 40 кв. метра, клиентите обикновено искат да имат всичко, което би трябвало да се събере в едно средно или голямо жилище, така, че да е красиво, удобно и просторно. И именно тук идва ролята на проектанта – да измисли гъвкава схема, която да отговаря на исканията на собствениците.

Чаровен бял апартамент от 41 квадратаПросторната спалня разполага с частично остъклени двойни врати, които водят до уютен балкон

Подобен е случаят и с малко жилище с площ 29 кв. м. с една спалня. Собствениците му искат да го превърнат в студио, но в същото време да бъдат обособени спалня и малка гардеробна.

Апартамент от 8 кв. метра в ПарижНе, няма грешка в заглавието

Кухнята и стаята са отделени с преграда, като се създава широко пространство с плъзгащи се врати. Леглото е отделено от дивана с помощта на завеси, а гардеробната е поставена зад леглото. Входът към нея е от коридора.

Що се отнася до цветовата гама, изборът пада на свежа и лека гама от небесни сини, бели и сиви нюанси, така че стаята да е по-светла. Мебелите са подредени симетрично, което дава баланс на стаята.

Акцент на интериора са картините.

Зоната за сън обикновено е една от най-важните в интериора и изисква специално отношение. В случая леглото е направено по поръчка, и е поставено в специално проектирана ниша в стената. От двете му страни има огледала, което създава впечатление за повече светлина и пространство.

Кухнята е модерна, с малък и уютен кът за хранене. Прави впечатление, че столовете не са типичните за кухня, а са тапицирани и много елегантни.

Кухнята и коридорът се разделят от плъзгаща се преграда. На отсрещната стена са поставени огледала, които играят ролята на фалшиво стъкло.

Три апартамента с площ под 40 кв. мВсяко ъгълче площ е ценно, когато апартаментът ви е под 40 квадратни метра
Сподели: