6 цвята - тренд за 2017 г.

Бъдете модерни  

1042

В края на годината обикновено правим преглед на една изминала година и определяме тенеденциите за следващата. След като вече ви показхме някои от трендовете в обзавеждането за 2017 г., днес ще ви представим цветовете и цветовите схеми, които ще бъдат актуални за следващата година.

Това разбира се, не трябва да ви ограничава в избора и комбинацията на цветове, нюанси, съчетания.

Бъдете креативни и модерни, следвайте модните течения и се радвайте на уютен дом!

Синият цвят в тази спална създава уют и сплотеност, в контраст с белия таван, благодарение на който стаята е ефирна и светла.

Оцветяването на половината стена е чудесен начин да добавите интересен акцент в помешението, без да се ангажира с само с един цвят. Заложете на топлия керемиден цвят в комбинация с розово за перваза и бяла горна половина.

В тази спалня бледо сините стени създават чувство на пространство, успокояваща и ведра атмосфера. Шарени възглавници и японски плакат добавят характер и правят основният цвят да не изглежда твърде мек.

Любителите на розовия цвят ще бъдат щастливи в тази баня. Жълтата вана добавя изненада, но се вписва в пастелната гама на помещението.

Зеленият цвят се е доказал като добър избор на боя, а този блед нюанс дава на тази кухня много естествено и леко излъчване. Стените и шкафовете са в близки бледи зелени тонове, което прави кухнята модерна и изискана.

Този шкаф, боядисан в опушено зелено се вписва чудесно до стената в бяло.

 

Сподели: