10 тренда в декорацията, които ще бъдат актуални през 2017 г.

Независимо дали ви предстои основен ремонт или освежаване, вижте на какво да ...

5168

Домът е там, където е сърцето! А ако вашето сърце ви подсказва, че има нужда от някаква промяна, значи трябва да го послушате. Идващите пролетни месеци са идеалното време за ремонт у дома, затова е хубаво да започнете да мислите какво точно искате да направите – цялостен ремонт или само леко освежаване. Каквото и да изберете обаче, бъдете в крак с модните тенденции и се съобразявайте с актуалните трендове. А какво ще властва в декора през 2017 г, вижте тук.

Матово черно


Това е изборът за кухнята – от шкафовете до уредите – супер модерно и много стилно.

Интергалактически аксесоари


Звучи футуристично и е горе – долу такова. Тематичните аксесоари ще властват тази година, затова се оглеждайте за такива.

Медни акценти


Оставете розовото злато. Новата тенденция за металните орнаменти е медта. А това включва медни тенджери и тигани, които смело може да покажете, осветителни тела, детайли.

Бохемски стил


Заложете на килими с ярки шарки, на възглавници с красиви орнаменти. Бохо стилът носи духа на пътешественика, на екзотиката, на ярките цветове и форми.

Плочки с шарки


Новите тапети са….плочките с шарки и десени. Колкото по – ярки и смели, толкова по – добре.

Кадифе


Ако искате да добавите малко топлина във вашия хол, помислете за кадифен диван. Той ще придаде едновременно и уют, и лукс. Изберете ярък цвят за повече настроение.

Тъмни тонове


Тъмните тонове като лилаво, зелено, синьо ще бъдат актуални през тази година, затова не се страхувайте да ги избирате за стените или мебелите.

Повърхности, имитиращи камък


Каменни стени, гранит и мрамор ще властват в интериора в следващите месеци, но цената им не е ниска. Ето защо заложете на имитация на тези камъни, с които ефектът ще бъде не по – малък.

Вдъхновение от природата


Зелените растения са винаги на мода, но тази година ще бъдат особено актуални. Само не забравяйте да съобразите мястото с нуждата им от слънце и вода.

Умни домове


Пригответе се да живеете така, все едно годината е 3000. Интелигентните домове идват с всички най-яките джаджи, включително гласово активиране, хендсфри кранове,  високотехнологични душове с програмирано разпръскване и какво ли още не. 

Сподели: