Вижте промяната на няколко малки кухни

Забележителни трансформации

4623

Кой е казал, че ако имате малка кухня нямате възможност за промени и трансформация. Понякога само различен цвят и премахване или добавяне на елемент могат да направят коренна промяна.

Не вярвате? Вижте тези кухни, които са доказателство за това, как дори и за най-малкото пространство дизайнерската фантазия не познава граници.

Преди: Дървена кухня в U форма. Тук островът сякаш затваря пространството и прави кухнята още по – малка.

След: Островът е изместен, осигурявайки повече пространство, а шкафовете са оцветени в ярко синьо, което контрастира с тъмния под.

Преди: Още един пример как островът затваря стаята. Друг проблем е и липсата на място за съхранение.

След: Островът е заменен с работна маса с място за съхранение под нея. Кварцовите плотове, облицовката на плочките и тънкият остров - всичко в нюанси на бялото – уголемяват визуално кухнята, а контраст дават сивите шкафове.

Преди: Старомодна и скучна кухня

След: Да, това е същата кухня, но с ярко червени шкафове и нови уреди, които тотално променят визията й.

Преди: Малка, тъмна и схлупена кухня, която е и доста нефункционална.

След: Със свежо жълто и отворени рафтове, малката кухня изживява истинско възраждане и изглежда много по – голяма и просторна.

Преди: Скучна кухня, която изглежда като недовършена.

След: Въпреки, че сега заема цялата стая, белия цвят прави тази кухня просторна, а независимо от малкото пространство, има достатъчно място за съхранение.   

Преди: Старомодна кухня, която въпреки жълтия цвят и флоралните тапети изглежда скучна.

След: Задната веранда е възстановена като кът за закуска, за да се използва всеки сантиметър в тази малка кухня. За максимално съхранение, шкафовете се простират до тавана и са  по – дълбоки. Малкият остров предлага допълнителна площ за готвене и място за съхранение.

 

Сподели: