5 забавни идеи за промени в кухнята

С минимум усилия

1781

Проектите за обновяване на дома, независимо от мащаба, често се оказват сложна работа. Всеки, който е експериментирал с тенденции или е поемал рискове с нестандартно оформяне на пространство, знае колко трудно може да бъде - особено за кухнята. Ако и вие сте от тези,които търсят различни и нестандартни идеи – ето няколко предложения.

Сложете цветна мивка

Заменете стандартната мивка от неръждаема стомана с цветна. Така с малка промяна ще внесете свежест и ще обновите пространството. Ако харесвате декорациите, помислете да аранжирате и с цветя наоколо.

Сменете дръжките

Един от най-лесните начини да трансформирате кухнята е като смените дръжките на шкафовете и чекмеджетата. Помислете за медни, с които определено ще заблестите.

Цветни плочки

Плочки не са нещо ново и непознато, но може да промените облика на стаята ако заложите на цветни такива. Експериментирайте с нюанси на синьо и зелено, хладните тонове съответстват на всичко.

Застелете кухненски шкафове с фолио

Ако не ви се занимава с голямо обновяване на кухнята, може да освежите леко с помощта на фолио. Всичко, което трябва да направите, е да измерите шкафовете си и залепите гърба на чекмеджетата и шкафовете. Вариант е да използвате и тапети.

Боядисайте тавана

Таванът е стената, на която обръщаме много малко внимание. Освежете с ярък цвят, който да кореспондира на пода, за едно по – впечатляващо излъчване. 

Сподели: