Вещи, които не трябва да съхранявате под кухненската си мивка

Вещи, които не трябва да съхранявате под кухненската си мивка
Източник: unsplash.com

Няма значение колко идеално е проектирана вашата кухня, има една проблемна зона, с която много от нас се сблъскват: под кухненската мивка. Ако не можете да подредите и организирате шкафа под кухненската си мивка, вижте нашите съвети за това, какво да не слагате там.

Вижте къде се намира мивката в тази кухня

Италиански дизайнери създадоха концепция за мивка, която слива на едно ниво с плота. Проектът се нарича Tulèr ...

20/04/2016

Твърде много продукти

Лошата организация често се дължи на твърде много артикули или продукти за определеното пространство. Затова махнете всичко излишно и повтарящо се.

Как да организирате мястото под мивката

Не са много хората, които с гордост биха показали шкафа под кухненската мивка. Това е доста сложно пространство, не с...

09/08/2018

Запалими или опасни почистващи материали

Мястото под мивката е чудесно за почистващи препарати, но като се има предвид близостта до влага, избягвайте да слагате неща, склонни към запалване като определени аерозоли или почистващи препарати на алкохолна основа.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Inabox (@inaboxsolutions)

Всичко, което ще се съсипе, когато е мокро

Един от най-големите проблеми със зоната под мивката е, че почти винаги има тръба, която пречи. Следете за някакъв теч, за да не намокрите нещата и да развият мухъл.

Всякакви хранителни продукти

Мястото под мивката е крайно неподходящо място за хранителни продукти – за домашни любимци или хора. „Тази зона е предразположена към влага и протичане на почистващи препарати, което означава, че може да доведе до замърсяване на храната.

Малки електроуреди

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Lisa Unger (@lisarenae23)

Въпреки че този шкаф може да изглежда като идеалното място за всички малки уреди, които не използвате редовно, не е добра идея да ги държите, тъй като теч от крана и почистващите препарати могат да повредят уредите.

Неподходящи органайзери

Поставянето на подходяща система за организиране е ключова. В противен случай рискувате да загубите ценно място заради минирафтове и грамофони, които всъщност не решават проблемите ви.

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...