Създайте кухнята на мечтите

Кухните, които ще ни вдъхновяват през 2017 г. 

3282

Независимо дали живеете в голямо или малко жилище, дали е с отворен план или стандартно, инвестицията е хубава кухня е нещо, което е задължително. И ако не всеки може да си позволи висок клас уреди, скъпи плотове и най-модерните шкафове, не е трудно да създадете помещение, което да бъде приветливо, уютно, да предлага удобство и не на последно място – да ви вдъхновява да творите.

Предлагаме ви няколко кухни – мечта. Част от тях са висок клас, но други са реализирани с малко средства. Това, което е свързващоо при тях е, че са създадени с много любов и с мисъл към хората, които ще ги ползват.

Тук ще намерите, кухни, вдъхновени от индустриалния дизайн, където може да заложите на бетонни или тухлени стени, на плочки ти метри и непретенциозно осветление. Ще видите, че и тъмният цвят кухня може да бъде също толкова уютна и вдъхновяваща като бялата.

Ще ви покажем модерният почерк на помещението, създадено за голямото семейство, както и рустик стила, който носи толкова романтика и различно излъчване.

Вижте нашите предложения и намерете кухнята на вашите мечти. 

Сподели: