Съвети при избора на мивка и аспиратор за НОВАТА КУХНЯ

Как да подберем тези основни за кухнята уреди

3950

Предстои ни проектиране на нова кухня или ремонт на старата. Респективно мислим, както за дизайнерските решения включващи практичното разположение на кухненските шкафове, така и за избора на най-подходящите уреди, които ще се впишат елегантно в новия интериор. Да, новите уреди трябва да са и красиви и удобни, но дали това е достатъчно?

Изборът на уреди за съвременната кухня трябва да отговоря на условията за удобство, практичност и естетика и днес, в завършения си вид, кухнята включва уреди за вграждане, които имат не просто красив дизайн, но и функционалност, внедрена в иновативни технологии, които правят живота ни по-лесен.

Едни от най-важните уреди за ежедневната дейност в помещението за готвене са аспираторът и мивката. В следващите редове ще ви дадем няколко съвета при избора тези основни за кухнята уреди.

Все по-често домакинствата у нас предпочитат за новите си кухни мивки от гранит. Този  потребителски интерес е обусловен от факта, че този са изработени от композит, който предопределя техния дълъг живот, поради изключителната им здравина и устойчивост на надрасквания. Именно такива са гранитни мивки SCHOCK. Не случайно немската компания е световен лидер в производството и продажбите на композитни мивки си е радва на голяма популярност и у нас. Патентованите технологии с първокласни покрития CRISTALITE® и CRISTADUR® поставят изключително високи стандарти, благодарение на невероятната си здравина, неповторима естетика и практичност.

Друго тяхно предимство е, че сепочистватсупер лесно, което прави поддръжката им лека и безупречна, а изчистеният и елегантен дизайн, превърна бранда SCHOCK в търсена и популярна класика, вписваща се перфектно в интериорното решение на всяка кухня, при това с богат избор измежду множество прекрасни модерни цветове.  Днес немската компанията има над 90 патента за иновации и изработва над 200 модела, в повече от 40 цвята.

Основната функция на аспиратора е ефективно да пречиства въздуха, премахвайки миризмите и изпаренията по време на готвене, които водят и до досадно натрупване на мазнини, дори по мебелите. А когато това се извършва от изключително тих и мощен уред при това с красив дизайн, вписващ се елегантно в цялостното интериорно решение на модерната кухня, осигурява най-високите стандарти за употреба. Именно такива са продуктите на FALMEC. Колекция, обогатена с авангардни иновации, изследващи допълнителни възможности и изрази на върховите постижения на компанията.   

Италианската компания e световен лидер в производството и продажбата на аспиратори. FALMEC правят живота в кухнята прекрасен, защото комбинират - изключителни технологии, висококачествени материали и естетически емоции.

Иновациите на FALMEC са отлична инвестиция за всяко модерно домакинство. Единствените аспиратори, които дезинфекцират въздухасе произвеждат от италианската компания, а технологията E.ion®премахва неприятните миризми в кухнята и възстановява йонния баланс в полза на нашето здраве. Falmec  създадоха и невероятно безшумни аспиратори - чрез системата NRS® шума се намалява до -86%, а No-Drop® предлага ефективно решение за елиминиране на капките в кухнята, получени вследствие на кондензираните пари.

Гранитните мивки SCHOCK и италианските аспиратори FALMECсе радват на международно признание и ежегодно печелят множество световни награди за иновации и дизайн.

За повече информация можете да се обърнете към официалния представител на FALMEC и SCHOCK иза България - Вето ООД или да посетите фирмените магазините на компанията в София, Пловдив, Варна и Бургас. Високото ниво на клиентско обслужване превърна компанията предпочитан партньор, както за мебелисти и интерорни дизайнери, така и за всички, които търсят висококачествена техника с добро съотношение цена-качество. Гарантирано ще получите изключително полезни съвети и помощ в избора на най-подходящия уред за новата си кухня. 

Сподели: