Пет начина да направите вашата кухня по-луксозна

Без да инвестирате куп пари

6571

Нeка бъдем честни. Всеки иска добре проектирана и професионална кухня в своя дом. Кой не би искал безкрайно място за пейки, мраморни острови и професионални уреди? Имайки предвид, че не всички разполагаме с възможността или бюджета за подобни луксозни попълнения, не означава, че не можете лесно да внесете малко висок клас излъчване в стаята.

За да разполагате със стилно изглеждаща кухня, не трябва да инвестирате стотици хиляди долари. Защото само няколко ефектни докосвания могат да направят света различен. Ето и пет начина това да се случи.

Инсталирайте филтрираща водна система

Няма нищо по-удобно и луксозно, отколкото да разполагате със собствена филтрираща водна система у дома. Инвестирайте в система, която ще ви осигури качествена вода за пиене и готвене, а някои видове имат дори опция за премахване твърдостта на водата.

Координирайте уредите си

 

Може да изглежда очевидно за някои, но ако координирате модела и визията на всички ваши уреди, ще видите огромна разлика за вида и усещането на вашата кухня. Независимо дали изберете хромирани, изцяло бели и цветни уреди, нека да има хармония между хладилник, кафемашина, тостер, фурна.

Инвестирайте в красив порцелан

Дори ако вашият бюджет не позволява пълен набор от прибори за хранене, купете няколко висококачествени вази, кани или чинии, които да изложите. Изберете цветове, които контрастират с кухнята или с нещо ултрамодерно, експериментирайте с нюанси на сиво и черно.

Добавете зеленина или цветя

Всеки дом се нуждае от текстура и елементи от природата, за да бъде уютен и няма нищо по – хубаво от свеж букет цветя или зеленина, които ще оживят кухнята. Букет хортензии или стилни растения в саксии могат да се превърнат в естествена фокусна точка във всяко помещение.

Почистете бъркотията

Знаете ли какво стои в основата на една красива кухня? Не, не са скъпите плотове или лускозните уреди. Всичко е в организацията, чистотата и подредбата. Затова, ако вашата сегашна стая е претрупана, започнете с реда.

Сподели: