Идеи за съхранение в кухнята (част 2)

Хитри предложения за организация в кухнята

2662

След като наскоро ви показахме 10 предложения за съхранение и организация е кухнята, с които ще имате винаги ред и чистота, продължаваме с още няколко. Вижте ги: 

Подправки на показ

Намерете ново приложение на старата метална кутия или саксия. Наредете в нея различни подправки и така ще имате подвижен стелаж, който ще местите – близо до котлона или на двора до барбекюто.

Повече място в шкафа

Организирайте мястото в шкафа - килер с помощта на кошници с надписи, в които да подредите продукти по видове. Така всички пликове и кутии ще си имат място, а сутрешната закуска ще бъде по-лесна и удобна за приготвяне.

На колела

Колелца на стандартния кухненски шкаф го превръщат в мебел от ново ниво. Просто го избутайте до мястото, на което ще ви бъде удобен.

Студена наредба

Ако и вие се обърквате при вида на всичко, което видите като отворите фризера, ето решението. Инвестирайте малко пари в кутии с различни цветове, в които да подредите месото, зеленчуците, плодовете или подправките. По същия начин може да използвате и пликове, като не забравяйте да надпишете какво и кога го слагате.

Просто решение

Стена – органайзер е идеалното решение за всеки дом,в това число и за кухнята. Металът е модерен и поодбен аксесоар няма да стои неестествено в дома ви. Закачете най-често използваните аксесоари и съдове за готвене.

Точно решение

За един пекар точилката трябва да бъде винаги под ръка. Добавете стилна поставка за точилката от едната страна на кухненския шкаф и тя ще бъде винаги на удобна позиция.

Семпъл шик

Направете си стилни поставки за прибори от малки бурканчета и метaлни халки. Така сервирането на храната ще бъде по-приятно и задушевно.

Скрити от погледа

Хаоса с кърпите за ръце и част от посудата може да бъде избегнат с помощта на закачалка, която да мoнтирате от вътрешната страна на кухненския остров.

Малки закачалки за голяма подредба

Закачете за гърба на шкафчето малки закачалки, на които може да подредете ключове, чадър, чанти или всичко, от което може да се нуждаете преди излизане.

Органайзер за чекмедже

Сложете в чекмеджето органайзер с различни отделения за вилици, лъжици, ножове….Така ще имате лесен и бърз достъп до посудата.

Чисти и организиране

Ако не харесвате вида на верото и гъбата на кухненската мивка, решението е да закачите кошница от вътрешната страна на шкафа под мивката. Подредете гъби, препарати и аксесоари. 

Сподели: