Хитри решения за малкото място в кухнята

И с малкото място може да направите големи неща  

3922

Красивата и дизайнерска кухня е подредена, ефективна и дори и малка, може да предложи достатъчно площ за работа, готвене и хранене. Предлагаме ви няколко хитри идеи, с които и малкото помещение ще изглежда по –голямо, широко, а готвенето ще се превърне в истинско удоволствие.

Добавете огледала на шкафовете – ретро стил и неповторимо излъчване

Мислете прагматично – малка кухня и черни шкафове? Може да звучи налудничаво, но ако имате висок таван се възползвайте максимално от пространството нагоре.

Открити етажерки – светли цветове и открити рафтове, които да осигуряват допълнително място са идеално решение за малката кухня

Умни шкафове – понякога и  най - тесният шкаф може да предложи неподозирано много място

Място за сядане – тези три табуретки – кошове за съхранение се сливат с цвета на острова и така се създава илюзия за пространство. Освен това не заемат място, защото влизат напълно под плота.

Светлина – от прозореца, мебелите, плота и дори пода. Това е идеалното решение за много малка и тясна кухня. Акцентът тук са тези свежи завеси, които добавят цвят в стаята.

Закачете тиганите – леко антично излъчване ще постигнете ако закачите най-често използваните съдове – красиво, практично и спестяващо място

Барплот - ако сте приобщили тераса към кухнята използвайте основата на прозорците, за да оформите барплот

 

Сподели: