8 трика за малката кухня кухни

Как да има място за всичко

12123

Няма нищо по-лошо от кухня, която се създава усещане за претрупаност и хаос. Предполага се, че това е място, където трябва да се отпуснем след дълъг ден, а не такова, което да бъде дезорганизирано и разхвърляно. Ето защо на помощ идват следващите идеи за разширяване на стаята, които ще покажат как да използвате всеки квадратен сантиметър от вашата кухня по-ефективно.

Оригинални идеи за съхранение под стълбите Едно често пренебрегвано място се оказва истинско скривалище 

Използвайте стената

Вертикалното съхранение и метални релси са чудесен начин да се възползвате максимално от вертикалното пространство на вашата кухня.

Идеи за съхранение в кухнята (част 1)Не е нужно да плащате много пари, за да имате красиво организирана кухня. Предлагаме ви достъпни предложения за съхранение, с които ще спетите и ще имате винаги подредена кухня

 

Използвайте пространството около хладилника 

Ако имате малко пространство между хладилника и стената, помислете дали да не направите скрит подвижен шкаф. Той е идеален за съхранение на консерви и кухненски принадлежности.

 

Двоен гръб

Покритие от неръждаема стомана има страхотна двойна функция, която предпазва кухненските стени от пръски и същевременно е място за съхранение на инструменти, които често използвате.

 

Сгъваема кухненска маса

Ако искате кухненски остров, сложете, но нека той да е и място, в което да събирате множество малки джажди, консервирани храни и подправки.

Дъска за рязане над мивка

Ако плотът е много малък, помислете за дъска за рязане над мивката.

 

Ниша

Ако в малката ви кухня няма достатъчно място, за да сложите шкаф, помислете дали да не използвате кът или място в близката стая. Вдлъбнатата ниша може да се използва като килер или долап. 

Ъглов рафт в малка кухня

Обикновено ъгловото пространство е недостатъчно използвано в много домове. Но когато се опитвате да направите всеки квадратен сантиметър ценен, виждате потенциала му. 

8 идеи за съхранение в детската стаяЦветни и красиви предложения за всяка детска стая
Сподели: