3 неща в кухнята, които трябва да се актуализират всяка година

3 неща в кухнята, които трябва да се актуализират всяка година

 Повечето хора прекарват много време в кухнята, което означава, че експлоатацията на мебелите и довършителните материали там е многократно по-голямо, отколкото във всички останали стаи. Обикновено веднъж в годината правим някакъв козметичен ремонт – заличаваме драскотини по стените, оправяме леко фасадите на шкафовете, запълваме мазилката, регулираме вартичките. И…всичко изглежда като ново. Но все пак има няколко задължителни елемента във всяка кухня, на които трябва да се обърне специално внимание и които трябва да бъдат във фокуса за домакините.

10 места в дома, на които да разположите малка кухня

Тенденцията за живот във все по-малки жилища се налага упорито във всички кътчета на света. В отговор на това се появ...

06/07/2015

Боядисване

Стените се цапат с пръски, с пръсти, от праха….Само леко забърсване понякога не е достатъчно, а се налага и боядисване. Нова свежа боя е и чудесен повод да промените малко вида на кухнята с цветен акцент или с нова гама. Разбира се, изберете специална боя, предназначена за мокро почистване.

Да въведем ред в шкафовете в кухнята

Безпорядъкът в чекмеджета в кухнята значително забавя и усложнява готвенето. А спретнатите и добре организирани шкаф...

15/02/2016

 

Работен плот

Външният вид на кухнята до голяма степен определя състоянието на плота. Ако е в драскотини или отпечатъци, тогава всичко това ще изглежда неподредено. Естественият мрамор трябва да бъде покрит със специална импрегнация веднъж годишно.  Изкуственият камък е полиран, за това трябва да изивкате специалист. Важно е обаче да поддържате вида на вашите плотове, за да бъдат те в целия си блясък.

Кухненски аксесоари

Разбира се, веднъж годишно трябва да смените дъските за рязане, силиконовите четки, съдовете с незалепващо покритие и кухненския текстил. Освен това изборът на всички тези малки неща е удоволствие.

10 джаджи, без които кухнята е скучна

Искате ли да направите кухнята си забавна? Ето няколко идеи как да стане това: Дъска за рязане с чекмедже Резерво...

12/02/2016
За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...