10 практични уреди за модерната кухня

С тях готвенето е забавно 

530

Много жени се оплакват, че кухнята не им е любимо място, защото им е скучно. Но това е до момента, в който не я напълнят с някои любими уреди и приспособления, които улесняват процесите. Благодарение на тях ежедневното задължение се превръща в хоби и дори превръща готвенето в забавление.

Няколко страхотни кухненски джаджиВинаги сте искали такива!

Ето най-добрите кухненски джаджи, които ще променят отношението ви към готвенето.

 

14 джаджи за забавно готвенеГотвенето никога не е било толкова весело

1. Вакуумна капачка

Прозрачен капак ще запази добре всеки продукт. Освен това, той може да бъде инсталиран на всякакви съдове: на чинии, купи, тенджери и тигани.

2. Потопяемо устройство за готвене

Технологията на готвене su-view набира скорост. Този тип готвене включва запечатване на продукта, създаване на вакуум, потапяне във вода и продължително готвене при ниска температура.

3. Капак

Всяка домакиня знае, че използването на миксер в ниска купа е прелюдие към досадно почистване. За да предпази стените и мебелите от пръски, инвестирайте в специално защитно покритие с отвор за смесителя.

4. Стъклени съдове

Стъклените съдове са нова тенденция. Сред предимствата му е, че можете свободно да наблюдавате процеса на готвене. В допълнение, такива съдове изглеждат стилни и лесни за миене.

5. Метална четка

Ако все още използвате съдове за готвене от чугун, е добре да имате и правилните почистващи аксесоар. С тях можете бързо и по-ефективно да почистите дъното на тигана след готвене.

6. Умни везни

Тези умни кухненски везни не само ще ви покажат теглото на продуктите. Работейки в тандем с мобилно приложение, те ще помогнат за определяне на състава, количеството на протеини, мазнини, въглехидрати и съдържание на калории в продукта, който се претегля.

7. Охлаждащ уред

Съвременната система Juno е малко като микровълнова печка, но обратно. Не работи за отопление, а за охлаждане. Просто трябва да зададете желаната температура, време за охлаждане и да сложите напитката, тогава системата ще направи всичко за вас.

8. Купа

Оригинална купа, изработена от издръжлив силикон, която може да се използва едновременно за омесване на тесто и като съд за печене.

9. Електрическа бъркалка

Електрическата бъркалка е устройство, което ще ви помогне бързо да смесите необходимите съставки. Просто го сложете в купа или тиган и го включете.

10. Форма

Проста пластмасова форма с три кръга, която ще ви помогне точно да измерите порциите и красиво да оформите ястие върху чиния. Тази форма ще бъде прекрасен подарък за тези, които обичат красивата презентация.

15 технологични джаджи, които ще променят дома виДори да ви изглеждат като уреди от далечното бъдеще, скоро те ще променят начина ни на живот
Сподели: