Всекидневни с бели дивани

Универсалната мебел за една стая

128

Фина е линията между нежно и очарователно, когато става въпрос за декорация с бели мебели или бял диван. Има обаче и скептици, които смятат, че белият диван е символ на стерилност и скука. Но не и ако знаете как да го подчертаете и декорирате правилно.

Пет съвета как да изберем идеалния диванКакво съветват специалистите?

Ето няколко идеи, които ще ви бъдат от полза.

Колко ще спестите, ако инвестирате в иновативни кондезни котли?

Подчертайте белите дивани

Какво говори твоят диван за тебВие ли го избрахте? В какъв стил е? А цената му?

Само защото имате два бели дивана не означава, че останалата част от вашия декор трябва да бъде семпла. Създайте драматично пространство с по-тъмни нюанси, но все пак, позволете на меката мебел да изпъкне. По-тъмни стени и възглавници са идеални в този случай.

 

Текстурирани бели дивани

Ако имат ебял диван, но не цветът, а текстурата е главният герой, тогава няма начин да не направите впечатление. Помислете и за цветна маса или табуретка за мек контраст.

Нещо бляскаво

Едно семпло бляскаво докосване може да бъде точно това, от което се нуждае вашето пространство, особено когато работите с бели мебели. Метални крака или аксесоари ще подчертаят цвета и ще добавят блясък и лукс.

 

Бяло с малко червено

Бялото е идеалният неутрален цвят, който се комбинира със смели нюанси като червения. Червеното е отличен цвят, особено когато е правилно подбран и в точната доза.

 

Почти бяло

Бялото има десетки нюанси. Изберете слонова кост или кремаво, ако искате да избягате от чисто белия цвят. Ако заложите и на различни текстури, стаята ще стане изключителна.

Вижте и още красиви идеи за интериори с бял диван.

 

Разтегателен диван, зад който се крие масаТри мебела в едно  
Сподели: