Всекидневни с бели дивани

Универсалната мебел за една стая

153

Фина е линията между нежно и очарователно, когато става въпрос за декорация с бели мебели или бял диван. Има обаче и скептици, които смятат, че белият диван е символ на стерилност и скука. Но не и ако знаете как да го подчертаете и декорирате правилно.

Пет съвета как да изберем идеалния диванКакво съветват специалистите?

Ето няколко идеи, които ще ви бъдат от полза.

Подчертайте белите дивани

Какво говори твоят диван за тебВие ли го избрахте? В какъв стил е? А цената му?

Само защото имате два бели дивана не означава, че останалата част от вашия декор трябва да бъде семпла. Създайте драматично пространство с по-тъмни нюанси, но все пак, позволете на меката мебел да изпъкне. По-тъмни стени и възглавници са идеални в този случай.

 

Текстурирани бели дивани

Ако имат ебял диван, но не цветът, а текстурата е главният герой, тогава няма начин да не направите впечатление. Помислете и за цветна маса или табуретка за мек контраст.

Нещо бляскаво

Едно семпло бляскаво докосване може да бъде точно това, от което се нуждае вашето пространство, особено когато работите с бели мебели. Метални крака или аксесоари ще подчертаят цвета и ще добавят блясък и лукс.

 

Бяло с малко червено

Бялото е идеалният неутрален цвят, който се комбинира със смели нюанси като червения. Червеното е отличен цвят, особено когато е правилно подбран и в точната доза.

 

Почти бяло

Бялото има десетки нюанси. Изберете слонова кост или кремаво, ако искате да избягате от чисто белия цвят. Ако заложите и на различни текстури, стаята ще стане изключителна.

Вижте и още красиви идеи за интериори с бял диван.

 

Разтегателен диван, зад който се крие масаТри мебела в едно  
Сподели: