Какво говори твоят диван за теб

Какво говори твоят диван за теб

Диванът като кристална топка. Стои в хола ви и разкрива точно същността ви.

Кой няма диван? Нали трябва да има къде да седнете, за да погледате телевизия или просто за отмора. Точно така! Но помислете за дизайна му, за стила, за цената... всички те говорят.

Открийте какво говори собственият ви диван за личността ви:

Диван „за припадащи”

Вие сте човек, който умело може да драматизира. Не сте драма кралица, но целите да поддържате случващото се в живота ви да е интересно. Поради това лесно ви доскучава.

Диван „на секции”Вие сте страшно заети на работа и в тичане по децата. Затова, когато искате минутка почивка, искате да разполагате със свое пространство. В такива моменти не искате да се докосвате до друго същество. Именно затова отдавате предпочитание на дивани, които предоставят достатъчно пространство за всеки член на семейството.

Любовен диван

„Удобен” е вашето второ име. Когато гледате филм с партньора, не можете да кажете, че се чувствате добре, ако тялото ви не е в съприкосновение с друго тяло.

Т.е. не обичате да прекарвате времето си без компания.

Честърфийлд

Одри Хепбърн и Грейс Гели за вас са икони, които никога няма да излязат от мода. Обичате да сте добре облечени дори в домашна обстановка.

Диванът, на който никой не седиВие сте перфекционист до дъното на душата си. Искате всичко да е на мястото си. Възглавницата на дивана не бива да подсказва по никой начин, че някой е посмял да седне на дивата. 

Старият диванЕдна дума, с която хората могат да ви опишат? Пестелив. Вие лежите и седите на един и същи неутрален като цвят диван от както се помните, защото преди да стане ваш е бил на родителите ви. Нахвърляли сте върху него възглавници, за да му придадете личен стил. Толкова е удобен, че не му давате мира до последно.

Вие просто обичате да изстисквате максимума от всичко, което си купувате.

Съвременен дизайн Тези метални крачета? Тази неудобни възглавници? Да, вие определено притежавате съвременен диван и поставяте на първо място визията, а не удобството си.

Футон

Вие имате голямо семейство и обичате да каните много гости едновременно. Защо иначе ще ви хрумне да си купите диван, който можете да разтегнете, за да подслоните човек у дома? И едно налучкване: вероятно този диван се намира в мултифункционална стая от къщата ви, защото... е, досещате се, вече ви го казахме преди малко.

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...