Вещи, които не трябва да държите в хола

Бъдете модерни

678

Има ли нещо, което не харесвате във всекидневната си? Детайли, които ви дразнят, но не може да определите кои точно са те? Или просто вещи, които „бодат“ очите? Ако и при вас има това усещане, вижте 7 неща, които често слагаме в тази стая, но те категорично нямата място в нея.

9 тайни на малкия хол Вижте как да извлечете максимума от хола си, без да жертвате стила

Разгъваема кушетка

Необичайни канапета за хола Има много видове уникални канапета, които със сигурност ще ви накарат да възкликнете „уау“

Тези кушетки са, като че ли, задължителна част от всяко младежко жилище и безспорно са много удобна мебел. Не може да отречем обаче, че имат евтин вид и колкото и да се стараете, трудно ще го прикриете. Ако все пак много харесвате този тип диван, сложете го в офиса или спалнята за гости, но никога в хола.

Пуф

Времето на пуфовете няма намерение да отминава. Няма да се лъжем, че са чаровни и удобни, но тяхното място е по – скоро в детската стая или в спалнята, а не в хола.

Уреди за упражнения

 

Усилието ви да бъде активен, трябва да бъде аплодирано, но мястото на вероергометъра или дъмбелите не е тук. Ако трябва да тренирате в хола поради липса на пространство, уверете се, че сте прибрали всичко. И ако дневната е единственото място, където можете да поставите бягаща пътека, помислете дали си заслужава или е по – добре да потичате навън.

Спортни сувенири

Обичате спорта, имате медали и искате светът да знае за това. Няма нищо лошо.  Но холът не е мястото за това. Вместо това, помислете дали да не ги изложите в домашния си офис, в стаята за тренировки или ако имате кътче за релакс.

Сухи цветя

Сухите цветя определено излязоха от мода и има причина за това. Те привличат прах, може да причинят алергии и са лош символ според фън шуй. Докато на теория те могат да изглеждат хубави, на практика просто не стават. Сложете нещо свежо и пълно с живот.

Вдъхновяващи думи

Някои хора обичат да поставят вдъхновяващи думи по стените, но като цяло тези триизмерни букви изглеждат демоде, събират прах и не дават никаква стойност на стаята. Вместо да закачате такива по стените и да се чувствате като в 90-те години, намерете произведение на изкуството, което ви радва. То може да бъде не по – малко вдъхновяващо.

Огромни снимки от бременността

Фотосесията докато сте бременна е чудесен начин да уловите важен момент в живота на вашето семейство, но дневната не е мястото за гигантски снимки с корема ви. Не ги махайте, просто ги сложете в галерия с малки снимки, които да показват определен етап от живота ви.

Хитри начини да увеличите мястото в малкия холСъчетайте мебели, цветове и текстури
Сподели: