Слънчеви цветове за пролетно – лятната декорация на дома

Потърсете вдъхновение в слънчевите тонове  

314

Червено, оранжево, жълто, кафяво и техните нюанси са топлите цветове на една палитра. Но знаете ли, че всеки хладен нюанс, добавен до тях създава неповторима визия.

Какво настроение създават различните цветове у дома?Червеното повишава настроението, жълтото увеличава гнева

В началото на пролетния сезон е идеалното време да помислим за малко по – различна декорация и променим интериора. Вижте как топлите тонове ще поканят слънцето в дома ви, а комбинацията с по- хладните ще подчертаят красотата им.

hoval.bg

Монохромна кухня в червено

7 начина да декорирате с тъмни цветовеТе са трудни за декорация, но носят лукс и драматизъм. Вижте нашите предложения за стаи с тъмни цветове  

Ако търсите драма за дома си – направете кухнята в червено. От шкафовете, през плота, дори и гърба….Красиво, дръзко и различно!

Мока, жълто и шоколад за хола

Земните тонове изпъкват на фона на този слънчев фотьойл. Ретро елементите и пухкавия килим дават стил и елегантност на стаята.

Ярко жълта кухня

Кой не иска да започва деня си с усмивка и слънчево настроение? Лесно е. Само вижте тази кухня.

Неутрални стаи с много чар

Неутралните цветове не са скучни. Комбинацията на шарки, текстури и загадъчни акценти създават уют и усещане за елегантност.

Синьо и оранжево – перфектната комбинация

Топлият оранжев цвят и хладният син са в отлична хармония. Двата цвята взаимно се подчертават и създават баланс в стаята.

Топлота в кухнята

Оранжевата кухня не е по вкуса на всеки, но ако сложите на гърба и изберете хладилник в този стил, ефектът е неочакван.

Крем и кафяво в спалнята

Атмосферата в спалнята трябва да бъде успокояваща. Затова изберете бежово, а за да не бъде стаята скучна, добавете топъл кафяв цвят.

Червено, черно и сиво – класика и модерно излъчване

Червено и черно е класика. Бяло и черно е класика. Сиво и черно е класика. Смесете всички тях и резултатът ще бъде зашеметяваща стая със собствен дух и енергия.

Луксозен апартамент в тъмни цветовеЧерното може да излъчва и блясък  
Сподели: