В какво се крие тайната на комфортния и щастлив дом?

Стилен, красив и елегантен. Това е Daikin Stylish

6203

Жилището говори много за своите обитатели и техните потребности. А стиловете в интериорния дизайн никога не са били толкова разнообразни колкото днес. И ако някои харесват рустик стил, други предпочитат модерни цветове, а трети винтидж мебели. И за да е пълен комфорта в нашия дом имаме нужда от отопление и охлаждане, но често климатикът не пасва на общия вид на помещението.

Затова тази пролет Daikin представи най-новият си модел Stylish – климатик, съчетаващ елегантен дизайн и smart технологии. Поради големия интерес Daikin Stylish се изчерпа много бързо, но сега отново е на пазара, макар и в ограничена наличност.

Какво прави Daikin Stylish толкова желан?

На първо място красивият модерен дизайн и перфектни технически характеристики. Daikin Stylish има най-тънкото и най-компактно тяло в своя клас, а заоблените му ъгли придават цялостен естетичен вид.

Второ – различните варианти за цвят – климатикът е наличен в три цвята бяло, сребристо и уникалния панел с текстура на черно дърво.

И последно, но не по-малко важно - Daikin Stylish крие в елегантното си тяло smart технологии, които осигуряват вашия комфорт независимо от годишния сезон, при това с висока ефективност. И тъй като повечето потребители днес търсят климатична система, която да комбинира най-добрата технология и уникален дизайн, Daikin Stylish предлага перфектния баланс.

“Проектиран да предостави най-добрия комфорт, производителност и ефективност, той е елегантно, дискретно решение за контрол на климата и лесно може да се впише във всяка стая.“ - казва Наoки Сакай, японският дизайнер на Daikin Stylish, който е горд, че неговото творение печели наградата Good Design Award за иновативен външен вид и функционалност. Негова е и фразата: „Дизайнът е идеология. Чрез него можем да променим обществото. Целта ми е да подобря обществото чрез щастлив дизайн."

И така, кой е предпочитаният от вас дизайн? Вижте решението, което дава Daikin Stylish за различни интериори.

Бяло за почитателите на семплия и изчистен дизайнПо-малкото е повече. Дърво, ярки цветове и чисти форми - в контраст с другите стилове на обзавеждане, скандинавският разчита на минималното. Този стил перфектно се съчетава с Daikin Stylish в бял цвят. Слива се със стената и е почти невидим.

Черно дърво за елегантен и впечатляващ дом


Домът, характеризиращ се с богато обзавеждане е представителен, екстравагантен и луксозен. Атмосферата е изпълнена с достойнство и елегантност. Стилът се определя от елегантното дърво, стъкло или естествен камък. Моделът Черно дърво на Daikin Stylish е със специална дървоподобна текстура, която подчертава модерния начин на живот. Освен това стандартно вградената функция Daikin Online Controller ви дава възможност да управлявате климата у дома, където и да сте, приложението за мобилен телефон показва дори потреблението на консумираната енергия.

Сребро за съвременен стилДомът не трябва да е голям, а уютен. Интериорът е закачлив и декориран с множество аксесоари. Цветовете са весели, злато и сребро. За този дом подхожда сребристият модел на Daikin Stylish. А удобството на обитателите се гарантира от специално проектираните клапи на климатика, които насочват въздушния поток и осигуряват перфектно разпределение на температурата в стаята.

Какъвто и начин на живот да имате, Daikin Stylish пасва перфектно към обстановката и вашите нужди. 

Това е наистина стилна климатична система с най-съвременна технология и отлична енергийна ефективност.

Можете да откриете повече информация, както и технически данни на www.daikin.bg/stylish.  

Сподели: