Този дизайнерски трик ще направи вашето малко студио да изглежда по-голямо

Декорирайте с библиотека

1081

Ако някога сте живели в студио апартамент, знаете, че зонирането на различни пространства е от ключово значение. (В противен случай трябва да се примирите с работни документи на леглото и лаптоп, кацнал до кухненската мивка, което не е добре нито за готвенето, нито за съня. Но с толкова малка площ не винаги е лесно да се създават отделни зони, без да се стигне до усещане за по – малко пространство на вече претрупания апартамент.

Тогава заложете на отворен рафт. Това е най-добрият начин да зонирате пространството, като наред с това предоставя място за съхранение и предлага гъвкавост, когато става дума за оформлението на вашето студио. А най-хубавото е, че тези стелажи дават толкова много опции за стилизиране.

1. Скрийте и разкрийте: Оцветените и текстурирани стъклени гръбчета на този рафт добавят малко поверителност и създават още по-дизайнерски вид на разделителя.

 

2. Цветен код: С перфектна цветна система, шкафът може да се превърне във фокусна точка.

3. Ретро стил: Подвижните рафтове бяха много модерни в средата на миналия век, но все още са актуални. А с подобна етажерка ще добавите винтидж елемент и ще осигурите зониране на пространството.

4. Офис стил: С няколко кутии в тон с цвета на рафта ще придадете по – бизнес стил на  дома си. идеално решение ако искате да отделите място за домашен офис.

5. Отворено - затворени: Обърнете няколко вратички на библиотеката в една посока,  няколко – в друга. Така ще създадете интересен елемент и ще направите разделителя по – стилен и изчистен.

 

6. Кубове: Кубичните рафтове са най-стандартния вариант за разделител – библиотека. Единственият недостатък е, че трябва да поддържате перфектна организация и чистота.

Сподели: