Създайте вдъхновяващ и свеж дом

С цвят Органик ще поканите природата у дома

5351

За четвърта поредна година Оргахим АД определи цвят и тенденция, която ще повлияе върху предпочитанията в интериорния дизайн и архитектурата през следващите 12 месеца. Избраният за 2019 година цвят е Органик- нюанс на зеленото, който напомня желанието ни за връзка с природата и традициите.

Избраха цвят на годинатаСпоред професионалистите цветът на 2016 г. е...

Това е нюанс от зелената гама, излъчващ тонизиращи и будещи оптимизъм настроения. Знаем, че подсигуряването на дом с красива природна гледка е трудна и скъпа задача, но имаме лесно решение - стени в цвят Органик, пренасящи усещането за природа в нашия дом. Цветът, напомня желанието ни за връзка с корените, търсенето на натуралното и естественото.

Да изберем перфектния цвят за стаятаСъздайте настроение според цвета

Чрез него можете да дефинирате цялостното излъчване на помещението, да създадете акцент и да придадете на пространството енергия и индивидуалност.

Той лесно намира мяcто в дома ни и безпроблемно cе комбиниpа c много дpyги цветове. Интериорните дизайнери често го използват за всекидневни, трапезарии и спални.

 

Тренд в интериорната декорация са така наречените вертикални градини – стена облечена в растения. Често направата им е скъпоструваща или неприложима за много от помещенията. Лесна интерпретация на този модел може да бъде стена боядисана в цвят Органик. Зеленото разширява визуално пространството, успокоява и предразполага към релакс, като едновременно с това носи послание за здравословен начин на живот.

 

Цвят Органик може да бъде тониран по картел Select с номер 3-20-5, във всеки обект с тониращи машини Хамелекон.

 

 

 

„Оргахим" избра нюанс на зеленото за цвят на 2019 г.Органик ще влияе в интериорния дизайн и архитектурата през следващата година
Сподели: