С тези завеси ще промените интериора в хола

С тези завеси ще промените интериора в хола

Когато приемаме гости, обикновено ги каним в хола. Той дава и едно от първите впечатление за нашия дом, стила, за вкуса, който имаме. Това означава, че трябва да му отдадем достатъчно внимание и да не забравяме малките детайли в декорацията.

Безспорно едно от нещата, които придават много топлина и уют са завесите. Ако те са правилно подбрани, могат да се превърнат във фокусна точка или да придадат ефирен завършек на цялостния вид на стаята.

Когато избирате завеси за хола, има няколко ключови моменти, които трябва да имате предвид. Размерите и цялостното разположение на прозорците в стената могат да определят колко дълги и широк ви да бъдат те. Следва избор на цвят и с него правилният вид плат, за да съответства или да контрастира на останалата част от интериора на стаята.

Дължината, моделът и стилът на завесите също са важен детайл, както и изборът за набор. Това може да подчертае още повече дизайна на тъканта и тона на стаята. Независимо дали искате завесите в хола ви да се слеят с интериора или да ги превърнете в акцент, ето някои идеи, от които да започнете.

Двуцветни завеси, които кореспондират със стената

На каре за ретро – шик излъчване

Фини бели завеси в комбинация с бамбукови щори

Сблъсък на стилове – кънтри шик с модерни завеси

Римски щори вместо завеси 

Бяло и сиво е съчетание, с което няма да сбъркате

Като акцент

Флорални пердета и стая, преливаща от различни модели и шарки

Супер шик текстурирани завеси

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...