Перфектни мебели за малката всекидневна

И не забравяйте осветлението

1320

Вашият хол може да е малък, но това не означава, че не можете да побере целия стил (и функционалност), които са типични за по – големите пространства.

Ето пет мебели, подходящи за малка всекидневна, които ще й придадат усещане за пространство, стил и комфорт.

Лампа с чупещо се рамо

Ефектното осветление може да не е първото нещо, за което мислите за малко пространство, но лампа с чупещо се рамо е изненадващо добър избор – придава стил, привлича вниманието и не заема никакво място на пода или масата.

Ъглов диван

Може и да ви прозвучи странно, че големият диван е подходяща мебел за малкия хол, но всъщност е изключително удобен. Освен, че с него ще оползотворите празния ъгъл, ще осигурите и повече място за сядане, което значи по  - малко табуретки и фотьойли. И не на последно място, доста комфортен е.

Голяма табуретка

На пръв поглед, да имате нещо прекалено голямо, може да не изглеждате като най-добрия избор за малко пространство. Но голяма табуретка или пейка, която да служи и като масичка за кафе е чудесно решение и пример за това, как за мултифункционалните мебели винаги има място в дома.

Прозрачна масичка за кафе

Ако имате голяма холна маса за кафе, помислете за акрилна или стъклена такава, която визуално няма да заема място и ще придаде интересен ефект на пространството.

Голяма картина

Още един страхотен избор за свръхголям аксесоар за малкия хол. Ако сложите много на брой на малки картини, стаята ще изглежда като претрупана. Ако заложите само на едно, но голямо по размер произведение ще привлечете погледите към него и ще издигнете стаята на по – високо ниво. 

Сподели: