Най - добрият бюджетен начин да промените стаята

Комбинирайте тапети за уникален резултат 

1721

Вече го знаете – тапетите се завръщат. Те са модерни актуални, лесни за слагане и сваляне. Освен това са толкова разнообразни като цветове и текстури и се вписват във всяка стая. Правилно избраните тапети могат визуално да увеличат пространството и да добавят светлина.

Стаи с тапети, които ще ви разубедят да боядисватеОт флоралните декори до съвременните графични мотиви, тези тапети предлагат перфектния завършек на стените  

Вижте как с правилната комбинация може да промените една стая до неузнаваемост.

1. Минимализъм

15 стилни идеи за тапети в спалнятаДекорирайте с вкус  

Интересна идея за използване на остатъците от ярки тапети: цветна ивица върху монотонната стена и няколко квадрата, сложени в рамки. 

2. Геометрия

Тапет с малки геометрични форми подчертават релакс зоната в хола.

3. Кръпки

Комбинацията от обикновени тапети, тапети с модели и ярки щампи ще направи дори и най-простият интериор уникален и много стилен.

4. Деним стена

Акцентна стена, изработена от тъмно сини тапети и класически флорални тапети. Такава комбинация може да съживи всекидневната в класически стил.

5. Контрасти

Контрастът и много впечатляваща комбинация от светли и тъмни тапети с щампа, наред с релефен таван направиха този малък коридор по – жив и интересен.

6. Ярки детайли

Ако не смеете да направите ярка стена с тапет, заложете на…половин стена. Като в това жилище, където ярка оранжева ивица над дивана, в комбинация с кафяви тапети в ъгъла внасят свеж въздух в интериора.

7. Акцентна стена

Ярки цветове са красиви, но внимавайте в използването им в детската стая. Не е необходимо да се поставят върху всички стени. По-добре е да използвате неутрален тапет и да се фокусирате върху една от стените.

8. Цветове в лофт стил

Кухня в стил лофт, едната стена е с тапет, имитиращ тухла, а другата е сив цвят, напомнящ на бетон.

9. Цветни панели

Светло сивата дневна с жълти панели, украсяващи една от стените, изглежда много стилно и съвсем не скучно.

10. Акцент на тавана

 

Тази класическа спалня в студени цветове се трансформира с тапет във флорален мотив, залепени под тавана.

6 трика с тапети, които трябва да знаетеЗащото ролка или две тапети върши чудеса!  
Сподели: