Ето как да се справите с хаоса в хола

Само с няколко лесни трика

4533

Ето една позната до болка ситуация. Цял ден чистите и подреждате, всичко е идеално организирано...До следващия ден. А само след още един ден всичко е като постарому, претрупано и разхвърляно. Факт е, че когато имате голямо семейство и деца е трудно да се поддържа безупречен ред, но все пак има трикове, с които ще успеете да въведете бързо такъв и то не къде да е, а в стаята, в която се събираме всички - всекидневната. 

23 лесни начина да организирате ежедневието си Познавате ли хора, които винаги са подредени? Сега вижте тези простички и евтини правила, които ще ви помогнат да се справите с чистенето и хаоса

Даваме ви няколко бързи и лесни съвета, с които ще направите поддръжката на хола по-лесна.

1. Добавете малко място за съхранение в антрето. Такак ще избегнете носенето на излишни вещи от тази зона в хола.

Лесни решение за организация за всяка стая (част 1)Организирайте хаоса в къщи лесно и без много средства. Предлагаме ви идеи за хитри начини за съхранение.  

2. Заложете на маса за хола на две нива и използвайте долното за съхранение. За това можете да използвате кошници, които да оцветите в цвят с декора на хола.

3. Заменете масичката за кафе с такава със скрито място за съхранение.

4. Изберете подвижен модул за съхранение, който може да се прибере, когато гостите пристигнат и имате нужда от повече място.

5. Съхранявайте списания и вестници заедно. По този начин в хола ще има по-малко бъркотия.

6. Кошниците са чудесен начин да предотвратите бъркотията. Сложете няколко в хола и слагайте там малките вещи, които създават хаоса.

7. Изберете секция с рафтове, на който да показвате любимите си вещи и сувенири.

8. Ако имате книги навсякъде, може би е време да подредите колекцията си на рафтове. По този начин ще има по-малко бъркотия в къщата, особено в хола.

9. Кабелите в хола могат да направят декора на хола ви да изглежда евтино. Намерете начин да ги скриете!

5 бързи начина за организация през уикендаНяколко бързи трика за организация, с които ще може да се възползвате максимално от почивката
Сподели: