Белият цвят в хола - красиво и стилно

Изпозлвайте всички нюанси на цвета

431

Когато стане въпрос за белия цвят в интериора, много хора се отдръпват от идеята, с аргумента, че това не е най-подходящия нюанс. И са прави - стая в бяло е по-трудна за поддръжка, изисква повече пазене на мебелите, по-старателно почистване и внимание. Ако имате деца и/ или домашни любимци, в действителност трябва да се замислите преди да обзаведете с този цвят.

Чаровен бял апартамент от 41 квадратаПросторната спалня разполага с частично остъклени двойни врати, които водят до уютен балкон

Според други пък бялата стая е скучна и безлична, напомня им на стерилно болнично помещение и дори може да депресира човек. Истината е, че белият цвят има безкрайно много нюанси и при умелото им смесване може да постигнете изключителна визия и елегантен вид на помещението.

Що се отнася до поддръжката – да, наистина ще трябва да полагате повече усилия и да пазите мебелите и текстила, но насладата да се чувствате като в облак не може да се замени с нищо.

Детската стая в бялоФантастична идея е да мебелирате детската стая в бяло

Ако все пак ви се струва, че изцяло бяло не е за вас, помислете дали да не добавите някой цветен мотив за повече настроение.

За да разчупите интериора, може да добавите различни текстури - дърво, мрамор, метални елементи, кожа, велур. 

Бялата стая не предполага изцяло бели стени. Заложете на кремавата гама, за да добавите интересен елемент. 

Зелено стайно растение е гаранция за свежест и настроение.

 

9 идеи за белите стени у домаПространството с бели стени изглежда твърде скучно
Сподели: